Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Vezanu me u prtljažniku vozila kroz tri županije

gepek
Slavko Midžor/PIXSELL
18.02.2011.
u 10:47

V. B. je šokirana optužbama nećakinje te tvrdi da je djevojka i otmicu i vezanje izmislila. Kaže da joj novac, 3500 eura, treba za liječenje djeteta.

Bizarna obiteljska priča zbila se u okolici Samobora. M. B. (29) iz mjesta Ruda optužila je svoju strinu V. B. (34) iz Istre da ju je otela i vozila preko dviju županija zbog staroga novčanog duga!

Jastučnica na glavi


M. B., neslužbeno doznajemo, policiji je rekla da je u srijedu posjetila strinu u njezinoj kući u Momjanu u Istri, no doček je bio strašan. V. B. joj je nabila jastučnicu na glavu, ruke i noge zavezala selotejpom, strpala je u prtljažnik svog ford fusiona pulskih registracija i tako je vozila sve do njezine kuće u Samoboru. Uvela ju je unutra, za kraj je još malo ispljuskala i odjurila. Kad se sama uspjela osloboditi, M. B. je sve prijavila policiji. Njezinu mlađahnu strinu ubrzo je odvela policija, a istražni sudac pustio ju je na slobodu izrekavši joj zaštitnu mjeru zabrane približavanja nećakinji. V. B. je pak šokirana optužbama nećakinje.

– Netko je gledao previše akcijskih filmova. Ma kakva otmica i vezanje?! To su njezine izmišljotine! – ljuti se V. B. i iznosi svoju verziju priče.

Toga dana dogovorile su se naći u Umagu kako bi joj M. B. vratila 3500 eura, koje joj je posudila još prije osam godina za stanarinu, a koje je M. B., kaže, zapravo potrošila na silikonske grudi.

– U Umagu mi je rekla da je zaboravila novac kod kuće u Samoboru pa smo se uputile tamo. Kad smo ušle unutra, rekla mi je da mi neće vratiti ništa jer da ja imam dovoljno. Potukle smo se, a čak me udarila kvakom – kaže V. B. koja tvrdi da je potom nećakinju prijavila policiji. Novac joj je, tvrdi, nužan radi liječenja bolesnog djeteta.

Na drugoj fronti bore se i zbog nasljedstva – kuće u Samoboru.

Izbacili dijete iz kuće

Tamošnji ljudi tvrde da je djed ostavio kuću M. B. i njezinom stricu, J. B. odnosno suprugu V. B. te da M. B. ondje živi sama od svoje 12. godine, kad ju je stric izbacio iz kuće.

– Otac joj je umro kad je bila mala, a siromašna majka prepustila ju je stricu. No stričev sin imao je prometnu nesreću, a vračara im je rekla da će se oporavati jedino ako iz kuće izbace tada 12-godišnju M. B. Oni su poslušali i preselili su je u djedovu kuću! Djed je pak tada živio s nekom ženom u obližnjem mjestu. Nosili bi joj hranu, ali se osim toga za nju nisu brinuli – kaže susjeda.

V. B. pak tvrdi da je njezinu nećakinju djed izbacio iz oporuke zbog promiskuitetna ponašanja. – Zato sam joj i posudila novac za stanarinu jer je završila na ulici. Poslije se vratila u kuću u kojoj živi ilegalno. Moj suprug se zbog toga s njom sudi – kazala je V. B.

Ključne riječi

Komentara 12

ME
mellifera196666
11:21 18.02.2011.

Gotovo je s lagodnim životom na dugove i tuđoj grbaći.Mnogi će morati zaboraviti novce koje su posuđivali rodbini,susjedima i prijateljima.Utjerivanje dugova vodi ravno u zatvor.

IB
IVICA BELA
12:10 18.02.2011.

Imala je nećakinja i sreće malo dobro pa nisu putovale u Vukovar ili Ilok

KU
kukuriku
19:02 18.02.2011.

kumpare,..ma krivi su ovi cá proizvode i prodaju -selotejp...:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije