Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davorko Vidović:
Povratak na članak

'Ne vjerujem u razvoj turizma, već novu proizvodnju na mjestu stare industrije'

Svakom onom tko zaposli i jednog radnika skidam kapu do poda, rekao je SDP-ov kandidat za župana

Komentari 5

TR
trlepastuhovic
08:46 22.10.2014.

Druže Vidoviću što si ti učinio za SMŽ!? Da si ostao na vlasti sad trudnice nebi imale porodiljni ako se dobro sjećam!? Kakakv si ti "ministar socijalnog rada" bio!?

VL
NE
nenadbat
20:51 18.10.2014.

G-dine Vidoviću prošlo ti je vrijeme,Hrvatski narod te je pročitao.Povuci se dok još nije kasno.Neka mlađi vode županiju.

VL
OB
Objektivno...
06:16 22.10.2014.

Ministre Vidoviću. Tko je bio izvođač građevinskih radova na vili Mikica osječkog Crvenog križa na Bačvicama u Splitu? Ne mislim na onu tvrtku koja je na natječaju dobila posao, započela radove pa ubrzo prekinula. Tko (d.d., d.o.o. ili obrt) je nastavio radove i kome je isplaćen novac za te radove? Jeste li bili na otvorenju sa pok. Ivicom Račanom?

VL
BA
baniček
00:10 21.10.2014.

tko god vodio županiju , korist od toga će imati jedino isprdak dotičnog,,,jer ovdje svatko zapošljava samo po podobnosti kao i u cijeloj zemlji...pa to i malo dijete zna.

VL
RP
rođen_prekjučer
21:31 18.10.2014.

Davorko bi nešto proizvodio, pa sada kada bi to nešto proizvedeno uspio i prodati gdje bi nam bio kraj, jer proizvodnja kod nas služi u edukativne svrhe ili pak turizam jer stvarna proizvodnja kod je skoro neisplativa osim kao muzejskiki eksponat za turiste, koji kada zalutaju kod nas pa da vide kako su domoroci prije par desetljeća živjeli od rada i proizvodnje. Davorko nema ti više proizvodnje, barem ne one gdje ima posla 12 mjeseci na godinu, to smo mi prerasli mi se samo bavimo sezonskim radom, poticajnom proizvodnjom te i politikom ponekad. Što je sa tom firmom? Jer zadnje što sam čuo o njima nije bilo baš previše laskavo ali kako još uvijek rade i to još u ovome trulom kraju, to je kao neka anomalija koja prkosi sredini koja obilježena sa uništenjem svega što zapošljava ljude koji rade sa svojim rukama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.