Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drago prgomet:

"Ne možemo zanemariti broj glasova koje je Kujundžić dobio"

'02.05.2012., Zagreb - U izbornom stozeru kandidata za celnike HDZ-a  Milana Kujundzica i Drage Prgometa odrzana je konferencija za tisak.Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
22.05.2012.
u 23:38

Prgomet kaže kako je razgovarao s Karamarkom o Kujundžiću te su zaključili da je on veliki potencijal

– Sastanak je bio onakav kakav se i očekuje od jednog predsjednika i njegovog zamjenika. Od nas se očekuje odgovornost, zajednički rad... Danas smo dogovarali sljedeće poteze – kazao je u HRT-ovom Dnevniku 3 novi zamjenik predsjednika HDZ-a Drago Prgomet. Kaže kako će se primopredaja vladajućih u stranci dogoditi paralelno s prvom sjednicom predsjedništva koja će biti idući tjedan.

– Ne može se zanemariti veliki politički kapital gospodina Kujundžića i veliki broj glasova koje je dobio – odgovorio je na pitanje hoće li Milan Kujundžić, koji je s Karamarkom ušao u drugi krug izbora, biti aktivno uključen u rad stranke. Kaže kako je razgovarao o tome s predsjednikom te su zaključili da ima potencijala.

Dodaje kako mu nova funkcija u HDZ-u neće oduzimati toliko vremena da neće moći obavljati dosadašnje poslove kao liječnik u klinici i profesor na fakultetu.

– Tražit će se određene promjene, no moći ću obavljati sve dužnosti – zaključuje Prgomet.

O Jadranki Kosor na čelu kluba zastupnika HDZ-a u Saboru kaže da će se razgovarati na sjednici predsjedništva.

– Logično je da se predloži novi predsjednik Kluba zastupnika – kazao je Prgomet. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar madcap
madcap
23:55 22.05.2012.

Da, da. Kujundžić-veliki potencijal. Zaista šteta što će ostati neostvaren.

OB
-obrisani-
09:11 23.05.2012.

Prgomet će...Karamarku...Brkiću...i tim kriminalcima . biti...dvorska luda...

ME
melkior007
08:33 23.05.2012.

Dr Kujunđžić bi trebao naučiti nešto od svog minimalnog poraza i pripremati se za slijedeće izbore za godinu dana u HDZ po sustavu jedan član jedan glas, jer tu ima velike šanse, budući je sadašnjeg predsjedniak izabralo oko 0,5 posto članstva, a izaslanici za 15. opći sabor HDZ su birani na dosta netransparentan način i bez određene logike i nisu bili predstavljani skupštinama, da se vidi koji su to ljudi i kakve ljudske i obrazovne kvalitete imaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije