Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kerum

Kerum: "Ne mogu trpit bijednike poput Marasovića i Ostojića"

croatia boat show (1)
Foto: Nino Stmotić/PIXSELL
1/6
10.04.2010.
u 12:20

Marasović je odgovorio " Kerum mora dati ostavku, pa čovjek je sam priznao da je pukao. To znači da više ne može biti gradonačelnik."

Pravi skandal dogodio se na otvaranju Croatia Boat Showa. Splitski gradonačelnik Željko Kerum teškim se riječima obrušio se sve,  uključujući i samog organizatora Vizenza Blagaića.

Zamjerio mu  je Kerum što je prije neki dan istupio u medije kazavši da mu je Grad odmogao u organizaciji sajma.

- Žao mi je što je Vizenzo naivno istupio i priključio se kompoziciji bijednika poput Duje Marasovića i Ranka Ostojića koji se ne mogu pomiriti s time da ja vladam gradom. Oprostite mi na ovom govoru, ali ne mogu više trpit tog kretena nikako. Oprostite mi, ali ja sam pukao, izgovorio je Kerum.

Odmah je Marasović dao odgovor :

- Kerum je sam kazao da je pukao, treba se liječit, treba mu pomoći. Kerum mora dati ostavku, pa čovjek je sam priznao da je pukao.  To zbači da više ne može biti gradonačelnik.

Komentara 87

PA
pašticada
19:37 10.04.2010.

Svaka čast Kerumu kao trgovcu,to je vlajima u genima i skidam im kapu.Ali biti gradonačelnik Splita naj dalmatinskijeg grada ne.U Splitu je običaj reći svakome što ga pripada bez dlake na jeziku to on nezna jer je vlajo . On može druguma a njemu ne ma zamisli.

OB
-obrisani-
19:38 10.04.2010.

Ovog Keruma baš ne simpatišem ali mu treba skinut kapu za razliku od drugih koji su lovu iznosili i pohranjivali po stranim bankama,ali nije on za gradonaćelnika,seljak nije za takvu funkciju! Trebao je ostati van politike ali kad vidimo ko su politićari u hrvatskoj e pa onda ko voli neka izvoli

Avatar Robinzon
Robinzon
13:09 10.04.2010.

@Babaroga Jel to kod vas u Splitu običaj? Najprije ga izaberete, a onda ga upucate. Demokracija a la Poljud, nema šta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije