Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski biskupi:
Povratak na članak

'Ne dopuštamo da se relativizira brak i obitelj, da se djeca odvajaju od roditelja...'

“Jedna majka ili više majki ne mogu zamijeniti oca u obitelji”

Komentari 9

NE
neboiznadzagreba
21:19 24.10.2014.

Slobodan svijet nije , i ne može biti svijet u kojem grupica ljudi odluči srušiti svu tradiciju i sve društvene vrijednosti do kojih su mukotrpno dolazile generacije , to nije svijet , i ne može biti , u kojem se zamjenjuju riječi brojevima ( roditelj 1 , roditelj 2 i pravno definiran produkt njihove veze , zaveden kao MH379Z563 ) , slobodan svijet i slobodan čovjek je zbroj nebrojenih činilaca , prirodnih i društvenih i dopusti li da mu grupica dekadentnih popravljača prirode i društva oduzme sve vrijednosti koje je imao , on prestaje biti slobodan i pristaje biti zamorac u eksperimentu osuđenom na osudu .

VL
DJ
djurex
20:49 24.10.2014.

To su lbtgq+ prava..u sklopu njihovih "ljudskih prava" mi nismo tate nego partneri a b c ili koji vec da njima bude lakse..

VL
ST
Stipeprof
10:06 25.10.2014.

Kako se pravi katolik treba odnositi prema svojoj djeci? Čujmo riječ Božju: Knjiga Postanka 22, 9-10 "Bog nastavi: "Uzmi svoga sina, jedinca svoga Izaka koga ljubiš, i pođi u krajinu Moriju pa ga ondje prinesi kao žrtvu paljenicu na brduu koje ću ti pokazati." Abraham uzme drva za žrtvu paljenicu, stavi ih na sina Izaka, a u svoju ruku uzme kremen i nož. Tako pođu obojica zajedno. Onda Izak reče svome ocu Abrahamu: "Oče!" "Evo me, sine!" - javi se on. "Evo kremena i drva, " opet će sin, "ali gdje je janje za žrtvu paljenicu?" Stignu na mjesto o kojemu je Bog govorio. Ondje Abraham podigne žrtvenik, naslaže drva, sveže svog sina Izaka i položi ga po drvima na žrtvenik. Pruži sad Abraham ruku i uzme nož da zakolje svog sina."

VL
SC
sc0rpion
11:46 25.10.2014.

zašto onda vaše ljubavnice sa vašom djecom ne žive sa oba roditelja već ih skrivate kao zmija noge , licemjeri

VL
SR
Srp
21:18 24.10.2014.

KC neka sprovede lustraciju u svojim redovima i onda moze se vratiti u hrvatsko drustvo! Ovako je izgubila autoritet kod prikupljanja potpisa za referendum o izbornom zakonu! KC kao vijernik sam se razocarao pasivnoscu KC kod prikupljanja potpisa!

VL
DA
davorradman
21:57 24.10.2014.

Da, oni našli sebe pozvanima pričati o ideologiji.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:52 24.10.2014.

odrasli muškarci koji nose haljine zaista su zadnje osobe na svijetu koji bi nam trebali pričati o odgoju djece...

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:50 24.10.2014.

nije li bizarno da ovi smiješni muškarci u haljinama odlučuju o odgoju djece... da su dobil iole dobar odgoj u djetinjstvu, ne bi postali to što su postali...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.