Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dombrovskis za večernji
Povratak na članak

Ne dolazim dijeliti lekcije, ali Vlada treba učiniti više

Valdis Dombrovskis, potpredsjednik EK, novinaru Večernjeg lista Tomislavu Krasnecu dao je ekskluzivni intervju

Komentari 7

Avatar zabadalo5
zabadalo5
22:10 28.05.2015.

Vlada je trebala učiniti više, ali nije! Vrijeme je da preuzmu odgovornost za svoju nesposobnost i odu!

VL
AR
aristip
19:07 28.05.2015.

Milanović i ova Vlada su svjesni da svojim postupcima štete Hrvatskoj i građanima Hrvatske ali neće da odstupe jer se boje da bi mogla doći Vlada koja će istjerati njihove uhljebe iz agencija, javnih poduzeća....

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
18:55 28.05.2015.

Najbolja stvar koju ova amaterska skupina koja se naziva "vlada" može napraviti jest da raspiše izbore.

VL
BR
brčko
07:45 29.05.2015.

eto toliko o milanovićevoj poruci o izlasku iz recesije... samo mažu oči narodu

VL
Avatar guza guzic
guza guzic
20:06 28.05.2015.

Prika oni vec slave izlazak iz recesije,,,,,0,3% to je zanih uspehnad uspjesima pitajte bauka,matica svi isu pricu udarju,,svi su ljubomorni na njih i njihove uspjehe ,dug dug najgori je drug uskoro ako se brzo nebude nista uradilo a nece ravno u bankrot,,,zalosno ali druge nema

VL
IB
Ivan Basar
19:43 28.05.2015.

Gospodine Milanoviću vi ste u devetom mjesecu 2013. godine bili u gostima u Latviji i ja bih želio ovime vas podsjetiti na ta vremena i na vaše prazne riječi. Ovdje samo jedna tiha kopija komentara od 25. travnja 2015. .. . . . . Gospodine Milanoviću, sa vašim riječima: 'Nismo lošiji od drugih', daleko ste od realiteta, vrlo daleko. Nije sve loše što je u vaše vrijeme učinjeno, samo resultat je loš, katastrofalan. Niti prije niti u vašoj prvoj godini vlade nije se ovako 'bježalo' iz zemlje kao danas, u vaše vrijeme. Početkom devedesetih smo imali rat, poslije rata stvaranje privredne Hrvatske, vrijeme gdje se može postaviti jedan veliki upitnik, a 2003. i poslije, 2008/2009-te, te velike svjetske privredne krize, a danas, u vaše vrijeme tih svjetskih kriza nema, osim, samo u Hrvatskoj. U vaše vrijeme puno se govorilo, puno obečavalo, ali 'lex perković' je bio važniji, taj tragićni i smiješni zakon donešen samo dva dana prije proslave ulaska u EU, a u EU-u smo već bili, od dana posljednje, za Hrvatsku pozitivne odluke jedne EU zemlje. Nemojte reči da o 'lex perkoviću' ne znate ništa. A danas, gladna djeca u Šibeniku, u Belom Manastiru i svugdje drugdje u Hrvatskoj, šute jer ih je sram reči da su gladni. Gladna djeca i visoke plače hrvatskih političara. Gospodine Milanoviću, vi niste imali rata, vi niste imali vrijeme jedne svjetske krize, naprotiv, gospodine Milanoviću. Resultat, ? Moj komentar od 06.09.2013 uz vaš posjet Latviji, http://www.jutarnji.hr/milanovic--latvija-je-dobar-primjer-kako-ostri-rezovi-djeluju/1124643/#, kao i moj komentar od 22.12.2013, http://vijesti.hrt.hr/230087/latvijska-formula-za-izlazak-iz-krize . Gospodine Milanoviću ja volim Hrvatsku i nisam sam, ja sam jedan od četri milijona, i ja bih želio jednog dana pogledati djetetu u oči i vidjeti kako se smije.

VL
ZG
zgbzoran
23:52 28.05.2015.

kradeze u ofenzivi na svim frontovima, u savskoj, na markovom trgu, na svim portalima hahahaha, bojim se ljudi da ako vam karasmradko, domagoj milosevic, pa vaso.... dodju na vlast da cete jos puno tanje kakati, a pocet ce opet krasti na sve strane. od postojanja ove nam drzave u svakom mandatu hdz-a provedene su enormne kradje, malverzacije, prevare...., a tek sad ce biti kradja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.