Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedne male ruke
Povratak na članak

Ne bih ja u stanu, u zgradi, izdržao ni sat vremena


Desetogodišnji Toni hrani svinje, vodi krave na ispašu i – ore

Komentari 6

ZD
zdepar
22:05 31.08.2015.

– Navikao sam ovako živjeti. Nije za mene grad. Ne bih izdržao u stanu ni sat vremena – smije se Toni. - dijete, opameti se dok je još vrijeme, vidi kako naši političari lijepo žive u gradu , a baš ništa ne rade

VL
LI
list68
08:02 01.09.2015.

Nisam ni sumnjao da su Slavonci vrijedni ljudi. No nedopustivo je da dječak od 10 godina vozi "poljoprivredne strojeve", i onda se svi hvale s tim. Kada se desi nesreća onda niko ne zna kako se to dogodilo, ljudi pa on je ipak 10-ogodišnji dječak.

VL
KO
koko31
22:32 31.08.2015.

sam rad u poljoprivredi više neće biti dovoljan moderna poljoprivreda zahtjeva široko znanje ne samo o kulturama koje uzgajaš već i o ekonomiji prvenstveno kako i gdje plasirati svoj proizvod

VL
RI
Riječanka
08:36 01.09.2015.

Kada bi zanemarila da su ti strojevi zapravo vrlo opasni, tada bi pohvalila roditelje koji ovako odgajaju svoju djecu. Da ne bi izdržao u stanu i zgradi nisu njegove riječi, premali je da bi znao usporediti, to je vjerojatno čuo od roditelja. U svakom slučaju preporučan mu da nastavi učiti, praksa je najbolja škola. Usto neće morati plaćati teretanu kada osvjesti svoje tijelo i poželi lijep izgled. Kada bi bar svi mladi usmjerili svoje vježbe umjesto u teretane u nešto što bi koristili i njima i društvu bilo bi manje danguba i agresivaca.

VL
SC
schwertransport
05:25 01.09.2015.

Jeli ovo slika iz Ruske zemlje vidim da mali stoji uz traktor Belarus

VL
JB
jbt...
07:12 01.09.2015.

...vidi se, rumenko...!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.