Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najstarija u Kini

Ne bi joj dali više od 70! Ova živahna starica ima 127 godina

Almihan Sayit
Screenshot
28.08.2013.
u 13:19

Starica, koja se udala 1903. godine i sada ima 40 unučadi, kaže kako najviše voli djecu i često se igra s njima

Almihan Sayit sa sjeverozapada Kine najstarija je osoba u toj zemlji i prema podacima Kineskog gerontološkog društva ima 127 godina. Rođena je 25. lipnja 1886. godine, i živi u okrugu Shule. Starica, koja se udala 1903. godine i sada ima 40 unučadi, kaže kako najviše voli djecu i često se igra s njima.

– Drago mi je da ste došli kod mene. Moja me djeca tretiraju veoma dobro, vole me i poštuju – rekla je Almihan.

Starica je uvijek vesela i kaže kako je dovoljno zdrava da se brine o sebi. Iako ne može raditi neke teže poslove, svakodnevno hrani životinje. Kaže kako ima dobar apetit, a nikada nije bila u bolnici.

– Primila sam samo jednu injekciju kod kuće kada sam bila prehlađena. Jednom sam uzela neke lijekove, a zatim je moj sluh oslabio – ispričala je Almihan, koja veoma voli pjevati, naročito ljubavne pjesme.

>>Rođen je 1890. godine i najstariji je čovjek na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije