Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljali na utakmici

Navijači u Srbiji zapalili hrvatsku zastavu i vrijeđali Prosinečkog

\'prosinecki zvezda trener\'
16.05.2011.
u 09:29

Dok su palili zastavu, navijači Rada raširili su transparent upućen navijačima Zvezde na kojem je pisalo „Palili bi i vi s nama, ali je Robert s vama".

BEOGRAD – Na prvenstvenoj nogometnoj utakmici srbijanske nogometne lige između Crvene zvezde i Rada (2:1), koja se igrala proteklog vikenda, gostujući navijači zapalili su hrvatsku državnu zastavu. Dok su palili zastavu, navijači Rada raširili su transparent upućen navijačima Zvezde na kojem je pisalo „Palili bi i vi s nama, ali je Robert s vama".

Ni to nije bilo dovoljno navijačima Rada koji su u nastavku utakmice skandirali i poruke poput: "Ubij, ubij ustašu!" i slično.

 

Komentara 82

MI
mikica
23:34 16.05.2011.

E moj Prosinečki vrati se ti kući dok si još živ.

VE
velikazmija
09:53 16.05.2011.

glupost ako je robi četnik -za njih- zašto onda pale hrvatsku zastavu -- robi ostavi te budale bilo di bolje je nego tu---

OB
-obrisani-
23:35 16.05.2011.

Ne znam bivsa braco samo kazem da to nisu fensi navijaci kao bbb, delije ili grobari ... to su sve SKINHEDSI....... ovo su samo uradili u proteklih 10-15godina ...pre nisam cuo za njih verovatno u komunizmu nisu mogli te stvari da rade........znam da su 97 ubili jednog tipa koji je imao malo tamniju kozu... kasnije se ispostavilo da je to poznati glumac jos iz SFRJ Dragan Maksimovic....... ako neverujete proguglajte vidite da imaju teze stvari od malo tkanine zapaljene.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije