Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident

Navijači razbijali po Vukovaru i Splitu, ozlijeđen i policajac

nasilje (1)
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
28.01.2012.
u 10:34

U Vukovaru je oštećena i zgrada SDSS-a koja je gađanja kamenjem. Predsjednik IO SDSS-a Boro Rkman potvrdio nam je tu informaciju napominjući i da je slučaj prijavljen policiji.

I dok je sam tijek utakmice između Hrvatske i Srbije, koju je na središnjem gradskom trgu u Vukovaru gledalo oko tisuću navijača, prošao bez ijednoga incidenta nakon razilaženja navijača zabilježeno je nekoliko incidenata.

Prvo je, oko 23.30 sati, skupina od desetak maskiranih navijača uletjela u lokal Ruže, u ulici Tri ruže, gdje je skupina od 40-ak osoba na zatvorenoj zabavi slavila rođendan.

– Odjednom su provalili vrata i upali unutra te počeli razbijati sve na što su naišli. Razbili su kamenjem i prozore na kući. Svi su bili maskirani. Razbijena su i četiri automobila koja su bila parkirana ispred kuće. Zadobili smo nekoliko ogrebotina ali sreća je da nitko nije teže ozlijeđen, rekao je Dušan Živković koji je povodom proslave 18-og rođendana sina i organizirao zabavu.

Nešto kasnije, oko 00.30 sati, u ulici Lenjinovo šetalište zabilježen je i i napad na policijskog službenika.

-  Prvo se dogodio verbalni, a potom i fizički sukob između dvije osobe u alkoholiziranom stanju, 21-godišnjeg mladića iz Siska i 22-godišnjaka iz Josipovca. Tijekom uspostave javnog reda i mira mladić iz Siska je fizički napao 42-godišnjeg policijskog službenika iz Slavonskog Broda, kojom prilikom je policijski službenik zadobio lakše tjelesne ozlijede, navodi se u policijskom priopćenju.

Doznajemo i da su zabilježena i oštećenja na zgradi SDSS-a u Vukovaru koja je gađanja kamenjem. Predsjednik IO SDSS-a Boro Rkman potvrdio nam je tu informaciju napominjući i da je slučaj prijavljen policiji.

Razbili računalo i telefon, te nogom udarili muškarca

Sinoć oko 22.20 sati u splitski klub nacionalnih manjina "SKUPS" upala su četvorica nepoznatih, maskiranih muškaraca. U klubu su sjedili 34-godišnji Predrag B., 64-godišnji Dušan S. , 49-godišnji Rajko G.

Napadači su gurnuli stol s kojeg su pali računalo i telefon, a jedan od njih udario je nogom Predraga B. Potom su pobjegli. Šteta se procjenjuje na oko 2 tisuće kuna, a najvjerojatniji motiv napada na članove nacionalne manjine u klubu je loš rezultat naših rukometaša.

Komentara 648

VE
velikazmija
12:21 28.01.2012.

mališa pa ta izjava jovana raškovića se može naći di god hoćeš pa probaj na google --iš i minus pa to je jučer doslovno bilo ne prije cara lazara --strava djeco savina --

OB
-obrisani-
14:28 28.01.2012.

@ kamocemo fali ti predbroj države +381

OB
-obrisani-
14:40 28.01.2012.

A ne navijaš za Hajduk portirčiću.ma kakvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije