Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zračni napad

NATO-ove snage u Afganistanu ubile jednog od čelnika Al-Qa\'ide

afganistan
Reuters/PIXSELL
29.05.2012.
u 10:59

Talibani tvrde da Al-Taifi, koji je organizirao brojne napade, nije mrtav i kako je iz Afganistana otišao prije tri mjeseca

Snage NATO-a ubile su ovog vikenda jednog od čelnika Al-Qa'ide, Saudijca Sakhara al-Taifija.

Al-Taifi je stradao u zračnom napadu, a u Afganistanu je bio drugi u zapovjednom lancu Al-Qa'ide te je organizirao napade na snage NATO-a, ali i na afganistanske službenike, javlja BBC.

Talibani tvrde da Al-Taifi, koji je organizirao brojne napade, nije mrtav i kako je iz Afganistana otišao prije tri mjeseca.

Komentara 6

Avatar Alfons_x
Alfons_x
11:59 29.05.2012.

Koji je od šestero ubijene djece, taj \"čelnik\" alqaide? Zanimljivo je kako svaki put kada naprave sra** dan ili dva poslije ubiju \"čelnika\"

UK
Ugo Kajvez
12:37 29.05.2012.

Nisu NATO smatrane kao najveća teroristička organizavija na svijetu kad redovito ubijaju djecu i cijele obitelji i nikome ništa ..................

UK
Ugo Kajvez
12:40 29.05.2012.

Da se vratimo fundamentalnim pitanjima ............. . Tko je stvorio al kaidu ? Tko je stvorio muđahajdine ? Koliko su oružja za masovno uništenje našli u iraku? Što su NATO napravili od libije? Za koliko tona je povećana proizvodnja opijuma u afghanistanu od kad je NATO tamo ? itd itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije