Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASTA ZEKULIĆ

NATO Dan žena obilježio videopričom o hrvatskoj bojnici

tomasevic
Foto: ssabljak
1/2
07.03.2013.
u 14:52

Bojnica Vlasta Zekulić u Afganistanu obučava buduće afganistanske vojne policajce

NATO obilježava Međunarodni dan žena nizom videa iz Afganistana fokusiranih na žene. Druga priča pod naslovom "Hrvatska žena ruši kulturne barijere" usredotočena je na hrvatsku bojnicu Vlastu Zekulić koja obučava buduće afganistanske vojne policajce u vojnom ispitivanju.

Kako to izgleda, pogledajte u priloženom videu.

Komentara 10

DU
Deleted user
17:57 07.03.2013.

pametna, sposobna, ljepa,...ponos hrvatske!

KA
kajinx
17:30 07.03.2013.

Vlasta Zekulić, jako pametna i sposobna. Sretni smo da imamo takve predstavnike. Nakon što se demobilizira, ravno u Bruxelles.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
19:01 07.03.2013.

Ovakvih primjera ima jako puno. Mi nismo narod kretena, neznalica, lijenčina... nisu svi političari. Toliko je sposobnih, pametnih i radinih ljudi o kojima čitamo vrlo rijetko. Svaka čast bojnice, ženo, kolegice! Ponos Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije