Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUBOL o javnim nabavama:
Povratak na članak

'Natječaj je pretvoren u formalno prihvaćanje jedine odgovarajuće ponude'

Pri odabiru na natječaju za UZV uređaje ukupne vrijednosti 35 milijuna kuna presudan je bio rok isporuke, a HUBOL smatra da je ponuđač prethodno oabiješten o detaljima

Komentari 13

NV
novo vriijeme
18:36 19.09.2014.

Europska Komisija šalje zahtjev da se Hrvatska pridržava pravila tržišnog natjecanja u javnoj nabavi u zdravstvu a ne da se raznim "mudrolijama" povjerenstva isključe svi osim jednog, što je metoda korupcije. I kada Rajko Ostojić nakon svega što je napravio u zdravstvu, nabavke nepotrebnih aparata, prijava na sve strane, namještenih natječaja, sukoba sa kolegama, itd konačno ode osniva se pod hitno Savjet u Ministarstvu na inicijativu predsjednika Ive Josipovića kojim se njega i kompanjona Gabrića, smijenjenu ministricu Rukavinu pod hitno implantira u Ministarstvo zdravlja ni manje ni više kao savjetnika Vargi kako bi mogli nastaviti gdje su stali. Ovo je uvreda zdravom razumu i građanima.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
11:07 20.09.2014.

...a šteta od 300.000.000 kn... odnsno propuštena ušteda... jer 2013. nije proveo godišnji izračun cijena lijekova...

VL
TE
TechnoCroat
18:13 19.09.2014.

Romana, ako je natjecaj bio javni onda su i sve informacije javne. Zasto ne iztrazite i objavite adrese i firme?

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
18:16 19.09.2014.

...prvo na reviziju javne nabave velikog revizora... a on na poligraf da se utvrdi da li mu stvarno prijete ili je on taj koji prijeti...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
18:31 19.09.2014.

...je li provizija 1% ili 10%...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.