Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pored Kormata

Slovencu opelješili nasukanu jahtu pod američkom zastavom

jahta
Goran Šimunov/VLM
28.06.2010.
u 14:12

Zasad nepoznati kradljivci s četrnaestmetarske jahte odnijeli su stol, LCD-televizor, dva DVD-a, više kuhinjskih uređaja, navigacijski kompas, čak i jedaći pribor, posuđe i posteljinu te pribor za ribolov.

KRK - Američka jahta koja se prije deset dana nasukala na hrid pored otočića Kormata između Krka i Cresa iste je noći, nakon što je s nje spašena slovenska obitelj s troje djece, temeljito “očišćena” što je policiji prijavljeno tek danas.

Zasad nepoznati kradljivac, ili više njih, s četrnaestometarske jahte odnio je stol, LCD-televizor, dva DVD-a, više kuhinjskih uređaja, navigacijski kompas, čak i jedaći pribor, posuđe i posteljinu te pribor za ribolov.

Vlasnik jahte, 41-godišnji Slovenac, oštećen je za 260 tisuća kuna.

Krčka policija traga za kradljivcima i ukradenom opremom.

Ključne riječi

Komentara 2

DM
dr_max
14:50 28.06.2010.

To je bila privatizacija!

Avatar m_m
m_m
14:51 28.06.2010.

Zanimljivo, nisu maznuli toaletni papir iako nije bio zavaren za oplatu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije