Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlouporaba položaja

Nastavlja se suđenje petorci u slučaju Buljubašić

\'05.11.2010., Zagreb, Hrvatska - Bivsi predsjednik Uprave HEP-a Ivan Mravak dolazi na Zupanijski sud sa zastitom. Photo: Anto Magzan/PIXSELL\'
Anto Magzan/PIXSELL
14.03.2012.
u 08:51

Bivši predsjednik uprave HEP-a Ivan Mravak tereti se, zajedno s još četvoricom rukovoditelja te tvrtke, da je omogućio Radi Buljubašiću da od svibnja 2006. godine do kolovoza 2009. godine bude fiktivno zaposlen u HEP-u

Nakon što je suđenje u tzv. slučaju Buljubašić na zagrebačkom Županijskom sudu odgođeno 21. veljače, danas se nastavlja.

Bivši predsjednik uprave HEP-a Ivan Mravak tereti se, zajedno s još četvoricom rukovoditelja te tvrtke, da je omogućio Radi Buljubašiću da od svibnja 2006. godine do kolovoza 2009. godine bude fiktivno zaposlen u HEP-u pri čemu su oštetili tvrtku za 358 tisuća kuna. Osim toga, terete se da su omogućili da Buljubašić po povlaštenoj cijeni kupi stan.

Rasprava u veljači odgođena je zbog nedolaska na sud Željka Dorića, koji nije preuzeo sudski poziv, i Antuna Crnića koji je bio na liječenju u bolnici.

Komentara 2

DR
drug
10:57 14.03.2012.

Jad i bijeda naše demokracije..... ali i divlji zapad je bio takav... Šta ćeš

BL
brus li
12:30 15.03.2012.

Kako je zanimljivo to,svi su kravata i odelce,ako odijelo cini covjeka,onda je nedvojbeno da im je kravata glavno obiljezje-lopovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije