Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovar

Nasred Bille izudarao policajca ključem po glavi

miro levak
Damir Špehar/PIXSELL
09.12.2010.
u 11:12

Nakon prepirke Levak je napao policajca koji ga je uspio svladati. Kad ga je policajac pustio, napadač je iz auta uzeo ključ i ponovo ga napao

Miro Levak, poznati bjelovarski bodyibulder i koncesionar gradskog bazena, sumnjiči se za napad na policajca (43) koji je bio u civilu i izvan službe.

Šakom u glavu


Događaj se zbio u trgovačkom centru Billa u srijedu poslijepodne, a o njemu je brujao cijeli grad. Kako je policija navela u priopćenju, ne navodeći identitet napadača, do obračuna između Levaka i policajca došlo je nakon verbalne prepirke. Sukob je počeo Levak, jer mu je bilo sporno prijašnje ponašanje policajca prema njemu.

Stoga je, navodi se u priopćenju, Levak sačekao policajca ispred ulaza i nasrnuo na njega udarivši ga šakom u glavu. No policajac se uspio brzo snaći i braneći se izveo je zahvat kojim je onemogućio daljnji napad. Levak se tada primirio i policajac ga je, nakon što je pozvao pomoć, pustio ne očekujući nastavak napada. Međutim, Levak je tada otišao do svog automobila, uzeo ključ za montažu kotača i njime ponovno napao policajca! Udarajući ga nekoliko puta po glavi i verbalno mu prijeteći, nanio mu je ozljede zbog kojih je policajac zadobio obilnije krvarenje.

Pušten na slobodu

Pristigla policijska ophodnja privela je Levaka u policijsku postaju, gdje je zadržan radi kriminalističke obrade. Priveden je istražnoj sutkinji Županijskog suda u Bjelovaru. Nakon ispitivanja, istražna sutkinja Anka Turek Novak pustila ga je da se brani sa slobode. Državno odvjetništvo odlučit će hoće li i protiv njega podići optužni prijedlog. Napadnuti policajac nakon nemilog događaja zbog lakših ozljeda primljen je u bjelovarsku bolnicu, gdje je zadržan na obradi. O njegovu zdravstvenom stanju u bolnici nitko nije želio reći ni riječ, uz obrazloženje da bez suglasnosti pacijenta ne mogu davati nikakve informacije.

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:51 09.12.2010.

Da pa kriv mu je pajkan jer ne vidi njegovu veličinu! Haha!

DU
Deleted user
21:40 09.12.2010.

Znaš kako završi čovjek koji puca u policajca..u priopčenju policije uvijek stoji da je prilikom pokušaja privođenja bio naoružan i obično po njega dođe mrtvozornik.... Ovaj \"jadnik\" neće mirno spavati... ali nije drugo ni zaslužio...nekako je postalo popularno ismijavati policiju... ja bi im dao deblje i duže pendreke, pa neka mašu!!!!

OB
-obrisani-
15:39 10.12.2010.

@@@@ uz obrazloženje da bez suglasnosti pacijenta ne mogu davati nikakve informacij ........................................................................................................................................... A kako onda dajete informacije u drugim slučajevima .....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije