Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arhiva večernjeg lista

Naslovnica Večernjeg iz '98. sa skicom Pelješkog mosta izazvala buru: 'Tuđman nije bio za to, NATO je sve promijenio'

19.07.2022.
u 16:55

Glavni akteri su glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković i Darinko Bago, predsjednik udruženja Hrvatski izvoznici i predsjednik uprave Končara, nekad veleposlanik RH u BiH. Cijela lavina reakcija pokrenula se nakon njihova razgovora u Dubrovniku na terasi hotela Excelsior...

Komentara 29

LI
LikaDika
17:23 19.07.2022.

Od onih koji su bili protiv izgradnje mosta prije svih bili su danasnj predsjednik Milanovic( kao i tadasnji SDP) i njegov tadasnji koalicijski partner Andro Vlahusic.

Avatar kljusiina
kljusiina
17:49 19.07.2022.

svjetski mediji pisu o padu srpskog aviona punog oruzja za ukrajinu, a vucicevi novinari po hrvatskoj pisu danima kako je htio preci preko granice.

Avatar antikomunist6
antikomunist6
17:29 19.07.2022.

Dakle, Večernji list si je dokazano stvorio najveće i trajne zasluge za današnje postojanje Peljškog mosta. Šteta velika što će se službeno zvati samo skromno Pelješki most.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?