Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priveden nasilnik

Nasilni muškarac psihički i fizički zlostavljao suprugu i dvoje djece

Nasilje
Boris Ščitar
08.07.2010.
u 10:46

Muškarac je zlostavljao suprugu te zapuštao i zlostavljao svoje 14-godišnje dijete, a u pretrazi kuće pronađena je puška koju je neovlašteno posjedovao.

GOSPIĆ - Jučer, 7. srpnja, policijski službenici PU ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom sa šireg područja Otočca zbog osnovane sumnje da se nasilnički ponašao prema 48-godišnjoj supruzi i njihovo dvoje djece (u dobi od 20 i 14 godina).

Prema policijskom izvješću, osumnjičeni je duže vrijeme u pijanom stanju fizički i psihički zlostavljao svoje ukućane. Slučaj je kulminirao 6. srpnja, kada je ponovno napao suprugu, a u sve se umiješala njihova kćerka.

Policija je utvrdila da je muškarac zapuštao i zlostavljao svoje 14-godišnje dijete, a u pretrazi obiteljske kuće pronađena je puška koju je neovlašteno posjedovao.

Muškarac je uz kaznenu prijavu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću, a "zaradio" je i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:19 08.07.2010.

klasična šlabona sudstva i policije....a kako je to zlostavljao svoje dijete????\'

OB
-obrisani-
16:04 08.07.2010.

Treba ga poslati na preodgoj u Lepoglavu da bude nečija \"mica\" pa da shvati što je zlostavljanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije