Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović Bozaniću

'Naše namjere o zdravstvenom odgoju su dobre i plemenite'

Milanović na božićnoj misi u katedrali
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/13
25.12.2012.
u 14:13

Vjerujem da radimo pravu stvar, rekao je premijer Zoran Milanović nakon božićne mise u zagrebačkoj katedrali.

Jedino što mogu reći je da su naše namjere dobre i plemenite. Ne kažem da možda neki puta, u tom nastojanju da se učini dobro i plemenito, čovjek ne pogriješi. Ali vjerujem da radimo pravu stvar, rekao je premijer Zoran Milanović nakon božićne mise u zagrebačkoj katedrali.

>> Premijeru, spolni odgoj pitanje je svjetonazora a ne higijene!

S propovjedaonice zagrebačke katedrale, predvodeći danju misu na Božić, nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić žestoko je uzvratio na kritike koje vlast upućuje Katoličkoj crkvi zbog njezina protivljenja uvođenju spolnog odgoja u škole. Štoviše, rekavši kako se radi o svjetonazorskom pitanju, a ne o higijeni, kardinal Bozanić izravno je replicirao premijeru Zoranu Milanoviću, koji je uoči božićnih blagdana rekao kako to nije pitanje svjetonazora nego higijene.

>> Roditelji, ovo što stoji u letku nije istina. To što čini Crkva je ružno!

Komentara 35

DR
drugTitoforever
16:46 25.12.2012.

Kao sto rekoh, crkva je duboko zaglibila u politiku. Samovoljno je preuzela ulogu oporbe na sebe i sad joj vise nema spasa.

ES
esseker71
17:25 25.12.2012.

Sto je u biti sporno sa zdravstvenim odgojom u skolama? Toliko se pozivamo na Svedske i Danske modele. No samo u nekim stvarima. Koje nama odgovaraju. Oni odavno imaju takvu vrstu edukacije u skolama. I nacije im po svim pitanjima djeluju zdravije i naprednije od svih balkanskih nacija.

BS
bstrabi2
16:46 25.12.2012.

Milanović.Pravi si Komonista.U Katedralu uđeš i pozdravljaš Kardinala.I misliš da je pošteno da partija odgaja djecu.To je prošlost,a mi Hrvati ćemo biti uvjek uz Boga,a ne uz partiju .Da nam Jovanović odgaja djecu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije