Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstor zlatnih ruku
Povratak na članak

Narudžbe mu stižu i iz Amerike, a na tamburu se čeka šest mjeseci

Mi glazbenici često komuniciramo na internetskim forumima i, ako se napravi nešto dobro i kvalitetno, glas o tomu brzo se pronese na drugi kraj svijeta – kaže Jurković.

Komentari 3

DO
domagistar
07:49 22.08.2010.

Hrvatska je u \"pretvorbi vlasništva\" izgubila Muzičku nakladu dd, tvrtku koja je desetljećima proizvodila glazbene instrumente, imala vlastitu tiskaru i nakladništvo, te prodavaonice u centru Zagreba.Uz pomoć tadašnje potpredsjednice Fonda za privatizaciju Marije Turudić, vlasništva Muzičke naklade domogao se je izvjesni g.Žnidaršić, koji je likvidirao tvrtku i na mjestu nekadaqšnje proizvodnje (Goljak) sagredio je urbane vile. Inače, tamburice proizvedene na Goljaku pronose i danas zvukove hrvatske glazbe u mnogim domovima Amerike, Kanade i Australije.

VL
OB
-obrisani-
12:43 22.08.2010.

kaj ima kod nas pošteno,ovo društvo koje je stasalo na kriminalu,krađi i pljački mora propasti..uostalom već je propalo

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:00 22.08.2010.

@domagistar slazem se u ocrnjivanju kradje i pretvorbi kao i obicno, samo tambure muzicke naklade nisu bile ne priblizno kvalitetne onima koji su radili majstori kao ovaj gospodin iz teksta. ipak valjalo bi da je muzicka naklada na zivotu, vjerojatnono bi radila bolje instrumente

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.