Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Narod je u demokraciji samo sporedni igrač, glavni je interes kapitala

izbori
Tomislav Miletic/PIXSELL/Ilustracija
22.03.2024. u 10:52

Razlog zbog kojeg politička elita toliko uzdiže demokraciju kao politički sustav nije to što oni pričaju ono što vjeruju, već to što moraju vjerovati u ono što pričaju

Komentara 8

DO
doktorica
11:53 22.03.2024.

dobro jutro

DI
dino85
11:04 22.03.2024.

Moj Ristiću da nije kapitala nebi imali potrebe za pravnom državom, ili možda hoćemo u kameno doba. Gdje je vlasništvo nad kapitalom veće, tu jr i pravna država jača, ali nžalost mi se time ne možemo pohvaliti, mi smo još uvjek u tranziciji, pa dokle više, jel još nije gotovo. Stoga i ovaki ljevaci kao Milanović i jurišaju na prijestolje da to barem uspore ako nemogu zaustavit.

PO
poluprovokator
17:35 22.03.2024.

Pravedna raspodjela vrijednosti i dugoročne strategije države su rješenje za bolji život i napredak. Zajednički cilj nebi vodio k tome da se miniraju projekti na lokalnoj razini ako je tamo na vlasti druga opcija. Dobrobit građana i dugoročna dobrobit Lijepe Naše bi trebala biti kriterij za izbor i smjenu vodećih struktura. Ovako nam se dešava planska veleizdaja i nikome ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije