Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubila se

Napustila supruga i troje djece, sinu za rođendan poslala SMS

branko hanaftaler
Davor Javorović/PIXSELL
07.10.2012.
u 22:39

Da nam je barem ostavila dječji doplatak. I to je ponijela sa sobom, priča bivši suprug Branko

Zašto voli tog čiku, a ne nas?, jedino je pitanje koje gotovo svakodnevno maleni Marko (8) upućuje ocu Branku Hanaftaleru (48) iz Čepina, pišu 24 sata.

Branko ne zna što odgovoriti Marku, kao ni djevojčicama Sandi (6) i Nikolini (4) te nepokretnom ocu Franji (82). Njih sve je prije tri tjedna napustila njegova supruga i otišla živjeti s čovjekom u kojeg se zaljubila na Facebooku. Branko ju je čak i odvezao na željezničku postaju nadajući se do zadnjeg trenutka da će se predomisliti.

- Zaljubila se i gotovo. Dan prije nego što je otišla, razgovarali smo o svemu. Samo me pitala može li otići. Rekao sam joj da može ići kad i kamo hoće. Nije bilo ni mrvicu svađe ili povišenih tonova - kaže Branko.

Branko je 920 kn mjesečno vojne skrbi rasporedio na kupnju najosnovnijih stvari, ali - “premalo je to za petero ljudi u kući!”

- Da nam je barem ostavila dječji doplatak. I to je ponijela sa sobom - kaže. U tri tjedna, otkad je otišla, suprugu se nije javila nijednom, a sinu Marku je za rođendan poslala SMS.

Svi koji mogu i žele pomoći Branku Hanaftaleru mogu uplatiti novac na njegov račun u Hypo Alpe Adria banci - 3221615233.

Ključne riječi

Komentara 73

Avatar El Indio
El Indio
23:12 07.10.2012.

Vratit ce se ona, zaljubila se preko facebooka..........a kad vidi da to nije to molit ce za oprost i za povratak

GU
Gumba017
23:12 07.10.2012.

Ne spominju se njene godine. Nije ona tu bila zadovoljna od pocetka, i samo je cekala priliku da nestane. Tko bi bio s njom ako zna da je napustila troje malodobne djece?

Avatar simpleman
simpleman
23:04 07.10.2012.

Žena koja je spremna ostaviti troje djece iz bilo kojeg razloga nije žena i sasvim je sigurno da neće zadovoljiti novog ljubavnika kao žena s kojom se živi. Malo će je 'potrošiti' dok ne skuži da 'to nije to' i šutnuti. I kaj onda glupačo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije