Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod
Povratak na članak

Napuštenih životinja sve više, a dovršetak novog azila još se čeka

Napuštenih životinja sve je više, osobito u vrijeme godišnjih odmora, kada neodgovorni vlasnici izbacuju svoje kućne ljubimce na ulicu

Komentari 4

Avatar gusjenica
gusjenica
13:58 26.07.2016.

Zakonom treba urediti da kućni ljubimac ne može biti rasplodna životinja. Uzgoj i rasplod mogu dobiti samo registrirani uzgajivači. Tako bi se kontrola lakše obavljala i bilo bi puno manje napuštenih životinja.

VL
RA
raikonen
13:34 26.07.2016.

Držanje životinja bi trebalo biti privilegija,a ne pravo.dakle imaš li uvijete za to i mozak

VL
Avatar deziderij
deziderij
10:19 27.07.2016.

Imati psa ili psića ili bilo kakvu životinju ili životinjicu postalo je obično pomodarstvo. Nema tu ljubavi, osim u nekim iznimnim slučajevima, važno je biti IN. Važno je imati nekakvo živinče i folirati se kako si imaš ljubimca i kako si ljubitelj životinja pa glumatati se naokolo s jadnom životinjom koja je tek "ukras" do prve prililke kad će se rješiti iste. Licemjerno do bola a takvih licemjera sve je više i sve je više i napuštenih i zapuštenih "ljubimaca".

VL
Avatar deziderij
deziderij
10:23 27.07.2016.

Da. Zaboravih spomenuti mnoge koji izvode svoje ljubimce u šetnju. Zapravo istina je drukčija. Ljubimci njih izvode u šetnju jer većina tih "zaljubljenika" u životinje nebi uopće izišla iz kuće da nemaju psa ili neko drugo "živinče". Jadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.