Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šaljiva snimka

Napravili video za Splićane kako koristiti lopatu za snijeg

Adriana Lima
Foto: Goran Jakus
1/2
08.02.2012.
u 13:15

Snijeg koji je okovao Dalmaciju povod je brojnih šala na račun Splićana. Na YouTubeu je osvanula snimka kojom žele pomoći Dalmatincima

Snijeg koji je paralizirao cijelu Hrvatsku, a najviše problema zadao Dalmatincima, povod je brojnih šala na račun Splićana i okolnog stanovništva. Naime, na YouTubeu se pojavio šaljivi video "Kako koristiti lopatu/grtalicu/metlu u zimskim uvjetima" na kojem jedan mladić objašnjava Splićanima kako koristiti lopatu za snijeg.

Savjetuje im da se prije nego što krenu čistiti snijeg obvezno trebaju zagrijati, a nakon toga objašnjava na koji način koristiti i metlu.

Mladić iza kamere zatim mu savjetuje da prijeđe na lopatu jer će, ako čiste metlom, Split biti cijeli zameten snijegom. Mladić ispred kamere tada objašnjava kako koristiti drvenu lopatu za snijeg te na koji način držati limenu.

Ako i vas zanima na koji način pravilno koristiti lopatu i očistiti snijeg, pogledajte video.

Komentara 36

MI
mica1111
13:31 08.02.2012.

...bez veze...besposlen pop i jariće krsti...nek vam sad Splićani pokažu kako se love i jedu ribe...

PL
plavatrava
14:36 08.02.2012.

ovaj tip će poginuti ...možda da se prvo on educira

MO
modrulj
14:18 08.02.2012.

Potvrdili ste ono sta smo oduvik znali - nemate smisla za humor, nesto slicno ka i Slovenci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije