Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska propustila Kurde
Povratak na članak

Napokon imaju i ljude i oružje za poraz ISIL-a

Američki zrakoplovi iz zraka dostavljaju naoružanje napadnutim Kurdima, pešmerge spremaju završni obračun s džihadistima

Komentari 9

CA
carpediem
22:53 20.10.2014.

Najeci teroristi do sada su taj ISILpa iza njih dolazu Erdoganovi Turci jedini saveznici zapada su Kurdi. A po Erdoganovoj Politiki se vidi da najvise simpatizira ISIL od sviju Islamski Naroda i drzava i dok svi zaboravljaju na medjusobne sukobe i udruzuju se protiv ISIL erdogan bombarduje Kurde u turskoj jer za njega je svaka Kurdska organizacija teroristicka i zato bi erdogan vise volio da ISIL sve pobije i napravi Genocid nad svima pa onda da napravi opet osmansko carstvo pripojivsi sebi ISIL.

VL
KI
Kissinger
22:35 20.10.2014.

moj hasane,opet pišeš iz srca i guzice.realnost je da ameri ikoalicija dva mjeseca deru po tom isilu,potrošili tone bombi i raketa a rezultata još nema.

VL
AP
apolon
23:32 20.10.2014.

Kurdi...narod od 30-tak ili više milijuna stanovnika nalaze se danas, igrom slučaja (rođenog iz neuspjeha američkog rata u Iraku te na pokušaju rušenja sirijskog vođe Asada ) pred povijesnim činom koji im širom otvara vrata za stvaranje nacionalne države ,vrata za stvaranje nacionalne države , prije svega na teritoriju današnjeg Iraka te Sirije.

VL
SE
Sejo
20:15 21.10.2014.

Ove njihove koalicije su neprincipijelnije cak i od nasih stranackih.Prije 2 godine Ameri pomazu ISIL i slicne protiv Assada i hoce da napadnu Iran a sada su na istoj strani sa Iranom i Assadom protiv ISILa.Ne bi me iznenadilo da sutra objave savez Amerike i Al-Quaid

VL
AP
apolon
23:38 20.10.2014.

Naravno bilo bi idealno kada bi danas imali novog Saladina (Saladin je bio Kurdskog porijekla a ne Arap kako mnogi misle) koji bi znao artikulirati mnogobrojne a različite interese Kurda koji žive u mnogim zemljama od Iraka, Sirije Turske doljama od Iraka, Sirije Turske do Perzije a da pritom ne isprovocira Tursku!

VL
MD
mdma
22:29 20.10.2014.

bago svima nama dok imamo ameriku,taj divan narod koji u propast vodi

VL
OR
orao10
04:26 21.10.2014.

Zivila Amerika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.