Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG FACEBOOKA
Povratak na članak

Napisao da homoseksualce treba 'polit petrolejem i užgat' pa optužen za poticanje na nasilje i mržnju

Zbog tekstova objavljenih na svojim Facebook profilima dvojica Splićana su zaradila optužnicu zbog poticanja na nasilje i mržnju

Komentari 8

MA
majmudin
15:35 24.10.2016.

ne koristite Facebook...nadziru se svi oblici komunikacije..

VL
Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
21:47 25.10.2016.

Ja nekuzim zasto ih optuzuju,,, pa to su bolesni ljudi ti neznam kako da ih nazovem da nedobijem i ja prijavu,,da nasa djeca gledaju kako se grle po cesti,,treba za njih napraviti neko ostrvo i sve ih tamo izolirat,,stace nam takvi medju djecom,,jeli to normalno??

VL
SF
sv.frane
18:05 24.10.2016.

Kako san shvatija tužiteljstvo je osjetilo strah i uznemirenost. Nije li to malo subjektivno. Možda ostala homoseksualna populacija to nije tako doživjela.

VL
XN
xnet0822
18:40 25.10.2016.

Ima još jedan, radi se o 54-godišnjaku koji isto piše govore mržnje na Facebooku, treba i njega uhititi i privesti ga u Policiju na ispitivanje !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.