Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U pravi trenutak

Potez nepoznate žene iznenadio djevojku koju je gnjavio napasnik

Amna Saleem
Foto: Twitter
23.01.2018.
u 18:08

Amnu je potez strankinje toliko dirnuo da je priču o neobičnom iskustvu podijelila na Twitteru

Ženu koju je napasnik gnjavio ponudama za piće iz neugodne situacije izvukla je strankinja koja joj je uskočila u pomoć.

Amna Saleem u Londonu je čekala dečka da završi s poslom i pridruži joj se na večeri kad joj je prišao jedan muškarac koji joj je ponudio piće - i nije htio odustati ni nakon što ga je ljubazno odbila.

- Muškarac mi je prišao dok sam čitala i odbio je prihvatiti da nizam zainteresirana za to da me časti pićem i daljnji razgovor - rekla je za Mashable

- Pokušavala sam ostati pristojna pa situacija nije eskalirala, ali počeo me iritirati, a u tom je trenutku dražesna žena intervenirala praveći se da mi je stara prijateljica - objasnila je Saleem, dodajući da je napasnik djelovao iziritirano te je uskoro napokon otišao.

Amnu je potez strankinje toliko dirnuo da je priču o neobičnom iskustvu podijelila na Twitteru. Tvit je retvitan više od 104.000 puta te lajkan više od 518.000 puta.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba!

Amna Saleem
1/30

Komentara 4

DO
DonQuijote
20:29 23.01.2018.

Kakav članak, kakva vijest, fenomenalno. Večernji je svakim danom sve bolji

IL
ilijan1a
19:20 23.01.2018.

Ima bolesnika

ST
StViki
21:06 23.01.2018.

.....i?...u cemu je poanta, ne razumin. Koji naslov, ja san mislila da ju je pokusa silovat pa da ga je neka prolaznica izbila iz cipela.....u naj manju ruku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije