Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Molotovljev koktel

Napadnut islamski kulturni centar i trgovina u New Yorku

Napad na islamski centar u New Yorku
Reuters/ PIXSELL
02.01.2012.
u 22:46

Napadnut je islamski kulturni centar na kojega je bačen molotovljev koktel dok je su se u zgradi nalazilo 80-ak ljudi. Napadnuta je i trgovina u vlasništvu muslimana kao i dvije stambene zgrade.

U New Yorku su se tijekom posljednjih nekoliko dana dogodila 4 slučaja napada raznih objekata, među kojima su islamski centar i trgovina, izvještava AP.

Napadnut je islamski kulturni centar na kojega je bačen molotovljev koktel dok je su se u zgradi nalazilo 80-ak ljudi. Napadnuta je i trgovina u vlasništvu muslimana kao i dvije stambene zgrade.

Na jednu od zgrada, koju koriste hindusi za vjerske obrede, bačene su dvije boce zapaljive tekućine koje nisu eksplodirale, dok je u drugoj zgradi požar planuo te je trebalo 65 vatrogasaca kako bi se ugasio požar. Gradonačelnik New Yorka, Michael Bloomberg kazao je kako policija čini sve kako bi pronašla počinitelja.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
01:20 03.01.2012.

@5533 A sto se ima reci, nekoliko budala pravi neku vrstu \"revansizma\" i misli da pokrece revoluciju. Na kraju ce ih sve FBI pohvatati i sprziti u zatvor po 4-5 godina da ih \"brothers\" pice u bulju..

Avatar Šefket Ramadani
Šefket Ramadani
03:19 03.01.2012.

@5533 Upravo sam i ja htio to napisati. Krscanskom licemjerju doista nema mjere. Uzalud je kafirima napadati pravovjerne, Islam je i dalje raligija sa najvecim brojem novih vjernika dok nasuprot katolika je sve manje. Tekbir!

DU
Deleted user
23:35 02.01.2012.

Eto, da je članak o napadnutoj katoličkoj crkvi u zemljici bogu iza nogu, u nekom žnj selu, za koje nikad nitko čuo nije, već bi se ovdje obrušili vrli vl-moralisti na sve kaj ima ikakvih islamskih predznaka, naznaka, mirisa, okusa,, navada... A kaj sad?? Od sto glasa, glasa čuti nije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije