Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Napadač koji je nožem teško ranio zaštitara branit će se sa slobode

tučnjava
Goran Ferbežar/PIXSELL
14.12.2009.
u 13:05

Napadač nije htio napustiti kafić pa je nakon što se porječkao sa zaštitarom napao redara staklenom bocom te ga na ulici četiri puta nožem ubo u prsište.

J. M. (29) iz Vinkovaca, koji je u nedjelju oko 3.30 sati u tučnjavi četiri puta nožem ubo u prsa D. G. (29), redara u kafiću "Emporio", jučer je uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva priveden istražnoj sutkinji Županijskog suda u Vukovaru  Nevenki Zeko.

Iznio je svoju obranu, ali sutkinja nije željela reći kako se branio i pustila ga je da se brani sa slobode.

Glasnogovornik PU Krunoslav Žgela kaže da su se J. M. i D. G. porječkali u kafiću jer je bio kraj radnog vremena pa je redar gostima rekao da napuste kafić. J. M. se protivio pa su se počeli prepirati i potezati za rukav. J. M. je zatim redara bocom udario u glavu nakon čega se sukob nastavio dvadesetak metara od kafića gdje je J. M. izvukao nož i četiri puta ubo D. G.

I jedan i drugi imaju podeblji policijski dosje.

Komentara 3

PR
Protivcenzure
13:30 14.12.2009.

ovo bi u americi bio pritvor do suđenja i jamćevina od 2milijuna dolara.

RU
Rugovit
13:26 14.12.2009.

Divnu poruku šalje dotična sutkinja. Puštanje za pokušaj ubojstva je kao da kaže: \"Bodite se, mlatite se, ionako ćemo vas osloboditi\". Divno nam je sudstvo.

OB
-obrisani-
13:29 14.12.2009.

Porečkao sa zaštitarem,ništa čudno pa na fakultetu FPZG smjer novinarstvo ne postoji kolegiji hrvatski jezik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije