Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna utakmica

Napadač izlazi na slobodu, policajac gubi vid i na drugo oko

trokter (1)
Foto: Marko Jurinec/Pixsell
1/5
28.09.2012.
u 14:30

– Kaje se? Pa zašto onda navijači kažu da Nikica nevin leži u zatvoru? – pita se policajac Trokter

Utakmicu Dinama i Hajduka na zagrebačkom Maksimiru od 1. svibnja 2010. godine cijeli će život pamtiti Kristijan Trokter i Nikica Marković. Prvi, policajac, jer je u neredima koji su eskalirali nakon utakmice izgubio oko. Drugi jer je zbog tog napada osuđen na četiri godine zatvora. Marović (22) početkom studenog izlazi na slobodu, piše portal 24sata. Odslužio je dvije i pol godine zatvora i pustit će ga na uvjetnu.   

>>Ranjeni policajac: Iako sam ostao bez oka život za mene ide dalje

Interventni policajac, 33-godišnjak iz Varaždina, morao se, pak,  pozdraviti s karijerom. Morat će u mirovinu jer je bez oka invalid. Da stvar bude gora, Trokter gubi vid i na drugo oko.

– Prvo sam ostao bez lijevog oka i oštećen mi je sluh gotovo 20 posto. Sad gubim vid na desnom oku. Glavobolje su i dalje jake i nepodnošljive, a k psihijatru moram redovito. Sve ovo teško podnosim – rekao je Trokter za 24 sata dodajući na pitanje o svom napadaču: 

– Kaje se? Pa zašto onda navijači kažu da Nikica nevin leži u zatvoru? –- pita se policajac Trokter.

Cijelu priču čitajte ovdje.

>>Žao mi je policajca, ali moj sin nije kriv i nećemo se ispričavati

>>Ošišao se nakon nereda kako ga policija ne bi prepoznala

Komentara 11

VO
VolimZagreb
16:01 28.09.2012.

Sjećam se poslovice Oko za oko ...

ZE
.zeitgeist.
16:15 28.09.2012.

Za te nerede je krivac ona osoba kojha je specijalce poslala na tribinu zbog jedne baklje. A statistika kaže da je u zadnjih 10 godina više nevinih ljudi nastradalo od ruku specijalaca, nego od huligana.

BU
bubi400
15:01 28.09.2012.

I takvi danas dolaze na stadione i viču Nikica nedaj se Nikica je nevin katastrofa jadnili su ti navijači to nisu navijači nisu ni huligani nego jadnici kojima treba zabraniti dolazak na stadione....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije