Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osude sa svih strana
Povratak na članak

Napad u Münchenu: terorizam ili čin poremećene osobe?

Iranski ministar vanjskih poslova osudio je napad osamnaestogodišnjeg njemačko-iranskog državljanina u trgovačkom centru u Munchenu.

Komentari 12

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
12:00 23.07.2016.

kako to mislite terorizam ILI čin poremećene osobe... pa, zar terorizam nije čin poremećene osobe?... tko to normalan ide druge terorizirati? i pucati po ljudima? ... sigurno je poremećen, a je li motiviran islamskim fundamentalizmom - to će se pokazati.

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
12:17 23.07.2016.

Treba njih sve, iz cijele Europe, u gumenjake pa natrag tam od kud su došli, nek si onda međusobno komuniciraju svim vrstama oružja. U ograđenom i hermetički zatvorenom prostoru. Jel dok je i jedan tu u civilizaciji, nitko od nass nikada ne bude siguran za svoj život.

VL
DU
Deleted user
13:52 23.07.2016.

Ovo je već ne znam koji slučaj terorizma u Njemačkoj koji se iskrivljeno prikazuje javnosti,minorizira,zataškava,itd.Kod ovog slučaja počele su priče ; vuk samotnjak,psihijatrijski bolesnik(a što drugo kada puca u djecu ,ljude,,,,). Iz snimaka se vidi da se radi o obučenomčenom čovjeku za napraviti takvo zlo.Lijepo se vidi utreniranost u stavu kod pucanja,hladnokrvnost, bezobzirnost,a to se ne može postići u nekoliko dana.Znači ova osoba je prošla trening i to specijalan kod raznovrsnih instruktora.Ako je to vuk samotnjak, psihijatrijski bolesnik , od kuda njemu vatreno oružje( ima 18 god.),gdje je trenirao pucanje iz vatrenog oružja ?Zašto napada nemoćne civile ,zašto nije napao vojni cilj,policiju,državne institucije,političare? Napadom na nemoćne civile ,posebice na djecu šalje se jasna poruka i očekuje se odgovarajuća reakcija javnosti.

VL
Avatar pendreck
pendreck
12:30 23.07.2016.

Tip je roden u Njemackoj, dakle nije dosao prosle godine... To ti je to kad narod izumire a naseljavaju doseljenicima koji se tesko snalaze, zive u gettoima, primaju malle ili nikakve place i zive od socijalne pomoci...i sadrzaj dana shooter igrice na pc-u, zive u virtualnim svijetu...

VL
DU
Deleted user
13:13 23.07.2016.

A ja sam bio pod dojmom da moraš biti mentalno poremećen da bi postao terorist.

VL
OB
ObrenM
18:31 23.07.2016.

Komentari tipa ovo su djela poremecenih pojedinaca su naredba izlapljele baba, koja je svojim pozivima da su svi dobro dosli u Njemacku unistava Europu, a moguce i svijet.Kada je vidila gdje to vodi Njemacku ,nasilno je nametnula prijem terorista svim clanicama EU.U tjedan dana 3 suluda grupna ubojstva, koja se hoce prikazati kao djela nenormalnih pojedinaca.Ta baba je napravila vise zla nego Hitler, a i kod nas imamo njezine vjerne crvene sljedbenike.

VL
DU
Deleted user
13:18 23.07.2016.

ovakve se pucnjave u USA događaju svaki dan, samo što se u zadnje vrijeme IS hvali da je svaki kriminal njihovo djelo...istina, za obitelji mrtvih je svejedno tko je i što je

VL
MS
MSI
13:47 23.07.2016.

ma to je realnost zivota u njjemackoj, Djeca ti prepustena ulici jer radis kao stoka samo da bi si mogao kupiti bembaru i doci u rodni kraj pokazivati kako si "uspio". Uskoro ce i s ovih postora neki zapucati...

VL
BA
bakulušić
12:19 23.07.2016.

Prije tri-četiri desetljeća, u jednom zagrebačkom naselju, duševni bolesnik se popeo na garažu i pucao na sve koji su prolazili ulicom. Bilo je i mrtvih i ranjenih. Na svu sreću, tada nije bilo ISIL-a pa slučaj nije imao političku konotaciju. Dakle, ovakvi slučajevi su mogući uvijek i svugdje. Istina, duševni bolesnici su vrlo osjetljiva kategorija i svakodnevna zbivanja na njih više utječu. Zato bi i mediji trebali paziti što, kako i na koji način nešto prikazuju. Često prikaz može biti inicijalna kapsula za tragična zbivanja. Svi bismo trebali biti odgovorniji i pametniji. Ako je to moguće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.