Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna obljetnica
Povratak na članak

Napad na PP Dalj 1991: Gardiste prisilili da se svuku pa ih strijeljali mitraljezom

Podnijeli smo kaznenu prijavu protiv 150 osoba, imenom i prezimenom, još 1993. godine. Nitko još nije procesuiran. Djeca onih koji su sudjelovali u napadu rade danas u policiji, vojsci – ogorčen je Ivan Kovčalija, ratni zapovjednik daljske policije

Komentari 9

DU
Deleted user
13:48 01.08.2015.

Sramota hrvatskih institucija je da zločinci i dalje šetaju Daljom, Vukovarom, a jad i bijeda tih institucija je da je njima i njihovoj djeci omogućen posao u policiji ili drugim institucijama. Sramotno i bijedno na kvadrat!

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:19 01.08.2015.

ma pa kaj sada? pa nije li MIlanovic rekao da je rat gotov? I skup sa Pusickom I Opancickom po cijelom tom dijelu Hrvatske postavio cirilicne natpise?

VL
JU
Just4theThrill
17:43 01.08.2015.

" Podnijeli smo kaznenu prijavu protiv 150 osoba, imenom i prezimenom, još 1993. godine. Nitko još nije procesuiran. Djeca onih koji su sudjelovali u napadu rade danas u policiji, vojsci ", ovaj citat zaslužuje da se još jednom napiše jer objedinjuje sav jad i čemer hrvatske politike i njenih institucija. Tuga velika, mladi ljudi zvjerski mučeni, pobijeni i pobacani u Dunav kao stoka i na kraju nema nimalo interesa da se kazne nalogodavci i počinitelji. O ovome samo šturo, a kad Pupovac obilježava smrt tri srpske babe onda to bude prenešeno na svim vijestima i portalima, a njihove obitelji dobiju materijalnu odštetu i kad se znaju i neznaju počinitelji što je presedan. Uz dužno poštovanje svim nevinima, to nije i nemože biti isto.

VL
DU
Deleted user
06:53 02.08.2015.

ovdje ima nesto drugo a to je da ne djeca nego oni koji su to i napravili i dalje setaju po Dalju bez ikakvog straha zato kada dodjem u Dalj gledam da sto prije i odem jer mi se gadi da vidim i jednog srbendu za kojeg znam da je imao pusku okrenitu protiv nas Za g,Ivu Kovcaliju kojega i osobmno vec godinama znam ,cijelu njegovu Familiu a posebice H rvatskog policajca Joleta Josipa Kemenji trba samo da skinemo kapu jer oni su i dalje u Dalju i moraju svaki d an gledati tu stoku koja je pucala na neduzni narod i njih osobno pitam se samo dokle cemo to. da trpimo nadam se samo do poslije rusenja ove komunisticko srbko cetnicke vlasti

VL
DR
drekavac
23:25 01.08.2015.

ovdje se vidi da smo mi hrvati proklet narod, mjesto da se svake godine 100000 hrvata slije u to mjesto i da se konstantno vrši pritisak na vlast da kazni zvijeri koje su masakrirale te heroje mi se zatupljujemo koje kakvim severinama rozgama gay paradama. nismo ni zaslužili domovinu

VL
LU
lukabulic
17:06 02.08.2015.

drekavac a da se sitiš ,orjune jugofila aboliranih i orjune pa onda tek pučanstva koje nema kuna za toliko putovanje kao ni za obrok ditetu u školi - politika je kriva a kako kad su subraća po brozovoj partiji -partiji - nije li i milanović odgovorio ceraru - brate što je previše previše je

VL
HR
Hrvatska3014
16:04 03.08.2015.

Gdje si bio 91'? Šestoricu gardista prisili su da se skinu goli i sjednu na klupu u hodniku škole te ih potom smaknuli iz mitraljeza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.