Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nansi Tireli:

Laburisti neće dići ruku za izglasavanje nepovjerenja premijeru Oreškoviću

Nansi Tireli
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/11
16.06.2016.
u 14:03

– Ne želimo HDZ-u držati ljestve u daljnjim političkim trgovinama – poručila je Tireli.

Laburisti neće dići ruku za izglasavanje nepovjerenja premijeru Tihomiru Oreškoviću, istaknula je uime Kluba laburista u Saboru Nansi Tireli, ustvrdivši da su za situaciju u kojoj se našla Hrvatska odgovorni i HDZ i Most, a ne samo premijer.

Trebalo bi se glasovati o povjerenju cijeloj Vladi, a ne samo o premijeru koji ne može sam biti odgovoran za situaciju u kojoj se našla Hrvatska. Od ovoga se ne mogu amnestirati ni HDZ ni Most,  poručila je Tireli. Laburisti će biti i za samoraspuštanje Sabora, kako bi se prijevremeni parlamentarni izbore održali što prije.

Upozorila je da HDZ s prijedlogom novog mandatara sprema novi eksperiment.

– Za cijelo vrijeme trajanja ovog cirkusa slušamo kako će nam s novim mandatarom biti bolje, a oni su nas doveli u ovu krizu. Ne želimo HDZ-u držati ljestve u daljnjim političkim trgovinama – poručila je Tireli. Ustvrdila je i kako se u pozadini "cijele ove farse" zbivalo urušavanje socijalne države "pod palicom HDZ-a i Mosta", poput poskupljenja zdravstvenih usluga, zaustavljanja kurikularne reforme i rasprodaje državne imovine.

– Predlažem predsjedniku Sabora Željku Reineru da uvrsti u dnevni red prijedlog o samoraspuštanju Sabora kako bi se svi zastupnici koji su za izbore mogli za to i izjasniti te da se građanima pruži prilika da odluče tko će ubuduće voditi ovu zemlju – poručila je.

Komentara 15

DU
Deleted user
14:16 16.06.2016.

Kad vidim Tirelli u Saboru (0,01%),i ja sam za nove izbore.

Avatar dmitarX
dmitarX
14:08 16.06.2016.

Jako ste bitni, inače..

Avatar TAJSAM
TAJSAM
15:03 16.06.2016.

A i Nansi nikad ne bi bila u Saboru da se ne drži tako grčeviti za SDP. Njihovo mišljenje zaista nikome nije važno. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko ste uništili svoju stranku poslije Lesara. Pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije