Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NACIONALISTIČKI ISPADI MLADIH

Nama su heroji, vama zločinci: U zemlji zamrznutog konflikta najbolje se prima sjeme mržnje

25.07.2023.
u 19:37

Zamislimo dvije Hrvatice koje u Beogradu kažu "E, neka smo vas pobili u Jasenovcu". Kako bi se provele? I da ih nakon toga Zagreb nagradi dodjelom stipendija, što bismo sve slušali i gledali u medijskom prostoru Srbije

Komentara 55

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
21:43 25.07.2023.

Dario Kordić je vitez koji je branio svoj dom od velikosrpske i muslimanske agresije.

DU
Deleted user
22:10 25.07.2023.

U Mostaru upravo igraju HŠK Zrinjski i Slovan Bratislava u drugom pretkolu Lige prvaka.. Netko u komentaru na bos.Klixu napisa: »Kako god bude, pola Mostara će se radovati.« I to vam je dame i gospodu BIH. 77% države navija daa BIH repka izgubi.Neki dan u hrvatskom dijelu grada pretukli goste iz Španjolske jer su nosili BIH dres :)) Zbunjeni Španjolci kupili dres u starom gradu prešli mosta a nisu ga svukli.Ne znaju za kulturu i bonton,pa su biveni.Da se postavi rampa i granična kućica to se ne bi događalo.

ZS
ZNA SE
06:48 26.07.2023.

Velikosrpska jugoslavija je 1990ih izvršila genocidnu agresiju na Hrvatsku državu, nikad zaboraviti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije