Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala vlada.hr

Nakon zelenog svjetla iz EU – srušile se web-stranice Vlade RH

vlada.hr, vlada
Screenshot: Vlada.hr
10.06.2011.
u 14:36

Nešto poslije 12 sati na stranici www.vlada.hr objavljena je vijest kako je Barroso nazvao premijerku Kosor i čestitao joj, no nakon toga stranica je ''pala'' na 20-ak minuta.

Nakon što je iz Bruxellesa stigla dugo očekivana vijest o zelenom svjetlu za završetak pregovora, web-stranice Vlade RH bile su – nedostupne. Nešto poslije 12 sati na stranici www.vlada.hr objavljena je vijest kako je Barroso nazvao premijerku Kosor i čestitao joj, no nakon toga stranica je ''pala'' na 20-ak minuta.

No, kako objašnjavaju iz Vlade nije se radilo o hakerskom napadu ili velikom dolasku korisnika.

– Bila je riječ o redovitu održavanju, kolege su mijenjali diskove s podacima. Stranica ponovno radi – objasnili su iz Vladina ureda za odnose s javnošću.

Nakon "stanke" objavljena je i audiosnimka premijerkinih izjava iz Londona.

 

 

 

 

Komentara 8

PE
perozagreb
16:10 10.06.2011.

Razočaran sam što to nisu bili hakeri.

BG
bijesna glista
16:21 10.06.2011.

Hm To je naša Vlada i njezin suport. Uvijek u pravo vrijeme na krivom mjestu ili u spremanju krumpir salate. Svaka čast održavateljima diskova, ali i oni bi mogli znati neke važne termine. No dobro, velikog dolaska korisnika ionako nečee biti, jer Vlada nije mjesto gdje možeš bilo što obaviti, budući da je izgubljena u vremenu i prostoru, ali u Londonu nije.(ili na nekim drugim lokacijama na teret stoke sitnog zuba).

OB
-obrisani-
15:45 10.06.2011.

Od srca čestitam Hrvatskoj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije