Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONSTRUOZNO

Mučna priča iz SAD-a: Upoznao dečka online, objesio ga i pojeo mu testise, suđenje se nastavlja

Foto: Facebook
1/3
26.12.2021.
u 18:20

Latunski je u zatvoru u Michiganu oko dvije godine, a slučaj bi se na sud trebao vratiti 3. veljače.

Mark Latunski, optužen da je frizeru Kevinu Baconu prerezao grkljan, priznao je ubojstvo koje se dogodilo 28. prosinca 2019. godine u Michiganu te suđenje mu se nastavlja iduće godine, piše NY Post. 

Dvojica muškaraca upoznala su se preko aplikacije Grindr, a Bacon je potom pronađen u Lutinskovom podrumu kako gol visi sa stropa zavezan za stopala. Latunski mu je navodno odrezao testise i zatim ih pojeo. 

- Zlo postoji i povrijedilo nas je. Iznenađujuće je čuti sve detalje. Izvan sebe smo. Pamtit ću ga onako kako ga se svi sjećaju, da je bio dobra osoba koja je bila strastvena i brinula se za ljude - komentirao je Kevinov otac Karl Bacon u siječnju 2020. godine, kada je doznao sve detalje monstruoznog čina.

Latunski je u zatvoru u Michiganu oko dvije godine, a slučaj bi se na sud trebao vratiti 3. veljače. Nakon što je primljen na rehabilitaciju, sudac je odlučio da mu se može suditi u listopadu 2020. godine.

Inače, Bacon je upoznao Latunskog na Badnjak 2019. godine, nakon što su se povezali na Grindru, aplikaciji za upoznavanje. Oko 18 sati Bacon je poslao poruku cimerici Michelle Myers one noći kada je nestao.

- Ostat ću vani neko vrijeme - pisalo je u poruci.

Baconova cimerica ispričala je kako su se te večeri upoznali. Bacon je saznao za božićno obiteljsko okupljanje i spomenuo kako dolazi jedna osoba koju on ne podnosi pa je tražio način kako da se izvuče s obiteljskog druženja.

- To ga je navelo da ode na Grindr gdje je upoznao Latunskog. Odbio je sve ostale prijatelje kako bi otišao na spoj naslijepo. Ali se nikada nije vratio – ispričala je Myers. Nestanak Bacona je prijavljen odmah sljedeći dan.

Latunski je pio lijekove za mentalno zdravlje, ali ih povremeno namjerno ne bi uzeo, dok se Bacon borio s depresijom, lošom slikom o sebi i prolazio kroz velike obiteljske probleme u vrijeme ubojstva.

Policija je mladog Bacona pronašla u podrumu 28. prosinca, a Latunski je 30. prosinca optužen za ubojstvo i sakaćenje mrtvog tijela.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Avi
Avi
19:35 26.12.2021.

Postoji samo muškarac i žena, sve drugo je bolest.

SI
Silvio1
19:59 26.12.2021.

I to je Amerika!

MA
Marko2610
10:09 27.12.2021.

I otišao na spoj. I ovaj mu pojeo testise. A neće da napišu da je to bio gay spoj. Dva homoseksualca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije