Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident na viru

Nakon što ga je odbila udana žena, prebio sedmoricu muškaraca

racija, policija
PIXSELL
14.08.2013.
u 13:45

Prenoćio je u zadarskoj policiji, gdje mu je izmjereno više od 1,5 promila alkohola te je zaradio prijavu zbog kršenja javnog reda i mira

Kao u nekom akcijskom filmu, 22-godišnji L.N. u utorak navečer prebio je sam sedmoricu muškaraca u jednom kafiću na Viru, piše 24 sata.

Sve je počelo nakon što se 22-godišnjak počeo upucavati udanoj ženi. Nakon što joj nije prestao dosađivati, njezin suprug (45) zamolio ga je da prestane, na što ga je L.N. udario šakom u glavu.

U pomoć je priskočio mladić (28) koji je nasilnoga L.N. pokušao smiriti, no nasrnuo je i na njega te ga ugrizao za vrat. Zatim su petorica konobara u dobi od 22 do 25 godina pokušali zaustaviti mahnitog L.N.-a, no i njih je također izudarao, šakama i nogama.  

Prestao je divljati tek kada je stigla policija, a prenoćio je u zadarskoj policiji, gdje mu je izmjereno više od 1,5 promila alkohola te je zaradio prijavu zbog kršenja javnog reda i mira.

>>Tučnjava na 16. Maratonu lađa - veslači završili u lisicama

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije