Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook-grupa

Nakon što ga je Kerum izvrijeđao – 'konobar Bago' postao hit

Konobar Mislav Bago
Foto: screenshot/Facebook
1/3
20.05.2013.
u 08:36

Isprovociran razlikom u broju glasova koji nisu bili u njegovu korist, u odnosu na prve neslužbene rezultate koje je objavilo Državno izborno povjerenstvo u 21 sat, Kerum je Bagi poručio "da mu želi da postane konobar, kao što to i jest!"

Više od tri tisuće "obožavatelja" kliknulo je "like" i pridružilo se grupi "Konobar Mislav Bago" koja je na Facebooku kreirana nešto prije ponoći. U samo sat vremena grupa je imala oko sto "lajkova", a vrlo brzo grupi se pridružio veliki broj korisnika ove društvene mreže. Na "zidu" grupe pojavile su se dvije fotografije, jedna od njih ilustrira novinara Nove TV, Mislava Bagu na boci soka, a druga ga prikazuje u odijelu s leptir mašnom kako u bijelim rukavicama drži tacnu s bocom vina.

Kreiranju ove grupe kumovala je izjava Željka Keruma, dojučerašnjeg splitskog gradonačelnika, koji je u izbornoj noći izgubio živce i u eteru Nove TV izjavio kako je agencija Ipsos puls (koja je objavila rezultate izlazne ankete u 19 sati )  "klošarska agencija, a Mislav Bago varalica". Isprovociran velikom razlikom u broju glasova koji nisu bili u njegovu korist, prema izvješću agencije Ipsos plus u odnosu na prve neslužbene rezultate koje je objavilo Državno izborno povjerenstvo u 21 sat, Kerum je Bagi poručio "da mu želi da postane konobar, kao što to i jest!"

Tko se krije iza stvarnog autora grupe nije poznato, iako je onaj tko je grupu kreirao naveo da je to "grupa Željka Keruma".

"Čujemo se sutra, pozz vas gazda Željko", napisano je sinoć na novokreiranoj grupi koja trenutačno ima gotovo 4000 članova.

>>Kerum podivljao: Bago je varalica!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije