Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Facebooku

Nakon probijanja više rokova u promet konačno pušten vinkovački nadvožnjak Borinci

Vinkovci
Foto: Grad Vinkovci
1/2
28.12.2023.
u 21:00

Vrijednost investicije je nešto veća od 70 milijuna kuna

Bez ikakve svečanosti, tek objavom “Borinčani, dugogodišnji san od danas je stvarnost”, na službenom Facebook profilu gradonačelnika Vinkovaca Ivana Bosančića, u promet je danas pušten nadvožnjak u Dugoj ulici koji središte Vinkovaca najkraćim putem povezuje s prigradskim naseljem Borinci.

Gradnja je potraja duge četiri umjesto predviđene dvije godine, a probijanje rokova pravdano je nizom razloga, od kompliciranog postupka javne nabave do pandemije Covid-19 i preklapanja sa projektima HEP-a i Aglomeracije.

Bilo kako bilo, nadvožnjak je od danas u prometu, a uz njega i biciklističke i pješačke staze u dužini svaka od po tri kilometra, kao i prilazne ceste u dužini većoj od četiri kilometra. Vrijednost investicije je nešto veća od 70 milijuna kuna.

VEZANI ČLANCI: 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije