Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razveli se pa zaveli

Nakon pola stoljeća razdvojenosti 85-godišnjaci ponovo pred oltarom

'vjencanje1_nnn_ned_050910'
''
01.08.2012.
u 12:48

Vjenčanju Lene Henderson i Rolanda Davisa prisustvovat će njihovo četvero djece, unuci i praunuci koji ne kriju oduševljenje sjedinjenjem razvedenih.

Upoznali su se kao tinejdžeri, razveli 20 godina zatim, a sljedeće nedjelje ponovno će stupiti u brak i to nakon što su posljednjih 48 godina proveli razdvojeni.

85-godišnjaci Lena Henderson i Roland Davis još će se jednom zakleti na vjernost do smrti, a 24/7emirates piše da će se bračna ceremonija održati u američkom gradu Buffalu. Vjenčanju će prisustvovati njihovo četvero djece, unuci i praunuci koji ne kriju oduševljenje ponovnim sjedinjenjem razvedenih.

Roland je otkrio da je Lenu zaprosio u telefonskom razgovoru i to nekoliko mjeseci poslije smrti druge supruge. Godinama je živio u Coloradu, a Lena u West Seneci, no nije im se svidjela pomisao da stare dane provode u samoći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije