Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA SORTIRNICA

Nakon napuhivanja troškova tražili 500.000 eura više: Četvero u istražni zatvor, Horvat pušten

05.04.2023.
u 18:24

Nakon napuhivanja troškova iz Kohezijskog fonda tražili su 500.000 eura više pa je sortirnica na kraju plaćena pet milijuna eura, tvrde europski tužitelji

Komentara 5

VE
Velaga
18:47 05.04.2023.

pogledajte natječaje grada Rijeke za bilo što, uvijek je prepisana dokumentacija ponuđača sa kojim se prethodno sve dogovorilo, pa ja natječaj čista formalnost. Da karikiram, koliko točno centimetar mora biti širok bunker automobila ili generacija procesora na računalu i par par sitnica tako da uvijek samo jedan proizvođać može zadovoljiti. Tu i tamo, kako se promjeni netko poziciju u SPD-ovoj vlasti, dođe novi povlašteni dobavljač.

KU
Kujttim
18:58 05.04.2023.

Zanimljivo, Đuro Horvat, direktor međimurske tvrtke Tehnix, u neće u istražni zatvor zbog životne dobi? Mogli su ga držati 30 dana barem dok ne ispitaju svjedoke? Ako je bolestan, smjeste ga u Bolnicu za osobe lišene slobode (BOLS) i tamo ga liječe?

GL
gliva
11:17 06.04.2023.

Sada se svi čude kao pura dreku ! Opanjkavaju jedni druge . A ima ona stara poslovica - kad djeca imaju nofce onda kramari trže! Da mi je samo znati koliko imamo regulatornih agencija i ostalih inspektora koji samo primaju mjesečnu plaču?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije