Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO
Povratak na članak

Nakon kazne zbog preljuba ubio se sa ženom, ljubavnicom i djecom

Gajendru Singha mjesno je kastinsko vijeće osudilo da svojoj ljubavnici Kunwar Devi plati 71 tisuću rupija.

Komentari 2

OB
-obrisani-
18:46 23.04.2010.

sud je u ime zaštite morala presudio da ženi trebeti platiti za sex

VL
DO
donat191056
05:02 17.05.2010.

Uporno se zaboravlja da je zakon zbog čovjeka, a ne čovjek zbog zakona! Očuvanje morala zajednice usmrćivanjem prestupnika nema nikakve veze s Bogom, u čije se ime to i čini. Takve zajednice predpostavljaju nepogrešive članove i one su samo dobre za božanska bića, a ne za ljude, koji su nesavršena bića. Vođe tih zajednica su teški psihički bolesnici koji su cijelu zajednicu podredili svojoj volji i teško krše temeljno ljudsko pravo slobodnog izbora, a koje je Bog dao čovjeku. I koji je taj čovjek koji se može stavljati iznad Boga. Ta Bog je stvoritelj svemira, a ne čovjek. Svi oni koji sumnjaju u Božju postojanost molim da prouče suvremena dostignuća znanosti s područja fizike i kemije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.