Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene u pravosudnom sustavu
Povratak na članak

Nakon e-spisa potpuna digitalizacija – papirnati spis odlazi u povijest

Visoki trgovački sud tako će prvi, već početkom lipnja, uvesti Jedinstveni sustav za upravljanje sudskim predmetima (ICMS)

Komentari 2

DO
doktorica
08:40 28.04.2016.

da i?!To neće niti malo ubrzati sudske procese niti smanjiti naknade,jer je digitalizacija samo način pisanja.To se lijepo vidi u javnoj upravi gdje umjesto da se smanjila administracija,još se i povećala!

VL
DU
Deleted user
10:01 28.04.2016.

Jesenti milu bigulicu, ne bih htio biti zloguki prorok, ali ne mogu se oteti jakom dojma da će tek sada nastati pravi kao u sudstvu. Tako to ide u nas - što je računalna tehnologija suvremenija to su rezultati njezinee primjene nekorisniji. Takvi smo mi pa to ti je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.