Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi svjetski poredak
Povratak na članak

Nakon Brexita još veći strah od Trumpa

Za pet godina Škotska će biti samostalna i dio Europske unije, a Irska će biti ujedinjena, drži dio političkih analitičara

Komentari 33

Avatar mason
mason
04:22 30.06.2016.

Je li neko ovdje ima nesto u glavi. Kako ce Trump pobjediti kad je u USA 40 % nebjelaca. Pa treba biti konj da vjerujes u njegovu pobjedu. A ko je kriv? Ja zivim u 99% eriji bijelaca. Uglavnom visaa srednja klasa. Prije ces vidjeti vanzemaljca ovdje nego djete. Vodaju zene cuke i macke. Sami smo sebi krivi. Postali smo nevjernici bez morala i zna se sta nas ceka. Mexikanci ce preuzet USA a Arapi Europu. I to je kraj price.

VL
ZI
zimerman
22:59 29.06.2016.

Ne mogu da vijerujem sta vi novinari pisete ko vas placa I zasto, To sto je Engleska otisla to je volja Engleskoj naroda I molim vas pomirite se sa tim . EU je jedno veliko diktatorsko zlo koje se odrekloreklo krscanski vrijednosti. I drago mi je sto je Englezima dozvoljeno da se izjasne .Referendum treba sprovesti I u drugim Europskim drzavama ,ali to se nece dogodit jer politicku ljevicu ne interesuje misljenje naroda. Sto se Tice novog svijetskog poretka , jedini ko napreduje u tom su islamisti , oni su svoje zemlje ocistili od krscana ,serijatski zakon uspostavljaju po Europi , Americi , sve malo po malo zauzimaju svijet I uspostavljaju novi svijetski poredak.

VL
ZI
zimerman
01:28 30.06.2016.

Pazi ti molim te sta gradonacelnik Londona Sadiq Khan trazi , covijek koji je cijeli svoj zivot posvetio sirenju islama I Serijatskog zakona . Gradonacelnik Londona Sadiq Khan je postavljen direktno od Muslimanskog Bratstva , ako nekom nije poznato onnato on je taj koji je zastitio siledzije koji su u Londonu od 1997 do 2015 silovali vise od 1600 dijevojcica. Svi silovatelji su bili muslimani uglavnom taksisti iz Pakistana a sve zrtve su bile bijelkinje uglavnom Engleskog porijekla . Dakle ovaj sm... je sad gradonacelnik londona koji trazi vecu autonomiju londona I to odmah , I sto je naj gore Ima potpunu podrsku Hrvatski medija.

VL
AA
aabbcc
23:17 29.06.2016.

U selu se kaže: " Ne boj se kera koji laje " a ovaj Brexit i Trump su vam ko male bebe za one prave sto narod izjedoše !.

VL
PR
prarvat
22:11 29.06.2016.

nagradna igra: protumači naslov ovog članka

VL
MX
Mister X
00:22 30.06.2016.

Nakon Brexita još veći strah od Trumpa.. Koga strah lopova kukavica ili strah demokracije da se ne dogodi volja naroda što nikako nije u redu za ostatak demokratskog diktata...

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:54 30.06.2016.

Ha, , ha...tzv. zapadne "demokracije" najvise strahuju od demokratskog izjasnjavanja njihovih vlastitih gradjana. Mislim da to najbolje govori o tome koliko tu stvarno ima "demokracije". Ne boje se oni Trumpa nego miljuna vlastitih gradjana koji glasuju protiv politicke elite koja ih je obespravila I opljackala.

VL
Avatar d-ano
d-ano
22:21 30.06.2016.

,,raspad kraljevstva sto prije,,,,,,,,,ionako su truli kao bivsa yuga,,,,,nek se raspadnu ,,,,,,,,,,,,,,sto prije,,,,

VL
SW
swimm
13:42 30.06.2016.

ma puca i za VB,neka propadnu kaj se mene tice....kao da je ikoga briga što smo mi u govnima do grla

VL
AR
arwin
11:05 30.06.2016.

Britanija je izašla iz EU zbog toga jer nije mogla održati status povlaštene članice. Prvo su izlaskom blefirali ali sad kad im je nenedano uspio svi su izneneđeni. To je za sve najbolji ishod jer Britanija će napokon biti svedena na svoju pravu mjeru a to je mnogo manje nego je bila do sada. Osim toga ona je u EU bila američki trojanski konj. Dugoročno najveći dobitnik Brexita je EU i Rusija a gubitnici USA i VB.

VL
PP
pp
22:46 30.06.2016.

Onaj kome je "Hillary Clinton kao spas" bi trebao jedan pregled kod specijalista...zbilja?!

VL
FO
ForeignLegion1987
16:54 01.07.2016.

trump ,,,je jedini dobar kandidat za predsjednika USA,,,clinton ne vredi banke,,,kao i njen muz bil clinton ako dodje clinton na vlast to ce biti katastrofa za ameriku biti ce duplo vise muslimana,,,ako dodje trump,,,za predsjednika,,onda ce se to stabilizirati i biti ce mir jer muslimani imaju samo jedno za cilj a to je okupirati ubiti masakrirati i napraviti sto vise zla nem,uslimanima u cijelom svijetu su isti

VL
Avatar comparator
comparator
22:11 29.06.2016.

Glupost ,svijet je u krizi koja se može podijeliti na više segmenata ,a ona najopasnija je politička koja u svezi s ekonomskom ugrožava tokove kapitala i neprestano mijenja vrijednost kapitala što stvara nestabilnost burzi ,a ovo pak ugrožava krhki svijetski poredak zahvačen ratovima na rubovima svojih regionalnih interesnih sfera.Može se sve okrenuti i obrnutim redosljedom gdje kapital ugrožava političke krugove u njihovom nastojanju gašenja požara ali unatoč intervencijama ne uspjeva stvoriti okružje za stvaranje pogodnog tla za ulaganje u svrhu stabilizacije. Sve je to posljedica tehnološkog napretka koji svijet ne zna spontano preboljeti kao i mnogo puta prije samo što je ovaj puta to drugačije jer svijetski rat nije moguć zbog samouništenja planete .Zapravo svi dobro znamo kao rat traje kontinuirano i nikad nije prestao.

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
22:01 29.06.2016.

Sankcije navele veću štetu Europi nego Rusiji? Hahaha, pa gdije ovi večernjakovi novinari traže informacije, na ruskoj ambasadi? Bernarde, pogledaj tečaj Rublje i Eura...

VL
Avatar marengo2
marengo2
22:03 29.06.2016.

Ne moras biti slijepac da vidis da je Trump jahac apokalipse koji bi svojom politikom dao smrtonosan udarac EU,Njegovim idiotarenjem se jedino moze Putin radovati jer sa njegovim dolaskom bi Rusija preuzela veci dio Europe bez ispaljenog metka. On je jedina karika koja bi vratila Rusiji moc supre sile .Amerika bi izgubila bilo kakav utcaj u Europi,osim naavno engleza. Bez obzira na sve i koliko god se rusofili i srbofili radovali dolasku ovog Grunfa,zelje im se nece ispuniti jer gospodja Clinton dobija izbore...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.