Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavljaju borbu
Povratak na članak

Nakon 95 dana prosvjednici KIO Keramike srušili šator

Šator smo srušili, ali od borbe za svojih 14 milijuna kuna pošteno i zakonito zarađenih otpremina ne odustajemo, rekao je Marijan Vučinić, tajnik Udruge vjerovnika i bivših radnika KIO Keramike potvrđujući da će radnici tužiti državu.

Komentari 9

BE
belimo
12:34 28.01.2012.

Ako niste uspjeli na ovaj način još manja šansa je na sudu......Preveslali su vas svi od sindikata pa sve do vrha vlade(stare najviše a i nova pere ruke) !

VL
ZA
zagrebHR
12:42 28.01.2012.

vlada je radnicima đakovštine isplatila iz državnog proračuna pa se sad postavlja pitanje zašto po istom principu nije isplaćeno i kio keramici, ali to bi onda otvorilo pandorinu kutiju i svi bi onda dizali šatore i tražili tako da je đakovština bila samo predizborni poklon ali i sami radnici đakovštine koji su pljuvali po vladi i kosor kad su dobili lovu zahvalili su toj istoj kosor a nisu došli dati podršku radnicima kio keramike

VL
UD
udrimuski
15:17 28.01.2012.

\"unatoč kaznenim prijavama radnika i nekih vjerovnika, do sada nitko nije odgovarao.\" Evo to je hrvatska realnost a ti narode krepaj od gladi...puj gamad šta napravi od ovog naroda. gadi mi se i vlada i hdz i sdp i saborr i dorh i uskok, ma svi!!! nek im bude ostatak života tako isto kao što je vama sad. Netreba im veća kletva.

VL
ST
stric8
15:21 28.01.2012.

. ...a gdje su oni dani......... ...ranih dvijetisućitih ...kada je KOMUNISTIČKA PARTIJA ...u KIO-Orahovica \"zaposlila\" UMIROVLJENOG brigadira Antu Kotromanovića na radno mjesto savjetnika i \"SERVIRALA MU\" mjesečni osobni dohodak od oko 30 000 KUNA ...kako se nekad \"dobro živjelo\"

VL
BR
brle
17:42 28.01.2012.

hocete rusit hocete, ili vam stizu specijalci...ahahahahahaah... nije mi jasno da nitko u ovoj drzavi vise ne vidi sto se oko nje zbiva, i onda u nekom ocaju pokusavaju nesto isposlovati strajkovima. pa ti strajkovi su prestali prije 30 godina na zapadu, jer niti jedan vise nije urodio plodom, osim ako nije organiziran od partija na vlasti. dajte se urazumite i ne gubite barem zdravlje po tim livadama....pa poubijat ce vas vlast ko stakore, ako im se digne! ....kad vec vi necete njih...ahahahahaha

VL
IM
immortella
17:54 28.01.2012.

pa naravno da su srušili šator, nije im jadra na vlasti, koja ih je znala saslušati. ovaj put su na vlasti oni isti kojima su čak i liječnici štrajkali 40 dana, a da ništa nisu postigli, kamoli da bi postigli bogeci nešto! ali neka, narod je htio bolne rezove, pa ih sad ima! za koga su glasali, toga su dobili. eto im.

VL
SE
sestravlatka
21:10 28.01.2012.

Svatko tko misli da je se promijenilo nešto sa dolaskom nove vlasti, grdno se vara,- gamad na vlasti ostaje gamad- !

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
09:58 29.01.2012.

Rezultati HDZ vladavine

VL
OB
-obrisani-
15:00 29.01.2012.

NEMAŠ POSAO ILI NE PRIMAŠ PLAĆU VEČ PAR MJESECI, A IMAŠ NAJOSNOVNIJE ZNANJE O RAČUNALIMA I INTERNETU?? Ne brini jer ja sam pronašao rješenje, ponajprije za sebe a sad pokušavam pomoći i ostalima. Radi se o poslu u kojem je jedino što je potrebno slobodno vrijeme i strpljenje. Kad sam ulazio u ovo bio sam pomalo skeptičan, no sad kad vidim da se na tome da zaraditi od 75 – 200$ tjedno moja skeptičnost je prerasla u ozbiljnost da proširim svoj posao. Ukoliko i ti nemaš financijskog izlaza, a znaš da svaka kuna dobro dođe, javi mi se na mail: strpljenjemdozarade @ gmail . com i već danas zaradi svojih početnih 17$!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.