Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FBI zatvorio slučaj
Povratak na članak

Nakon 41 godinu bijega uhvaćen traženi ubojica i otmičar

Zbog 70 dolara Wright je ubio ratnog veterana na benzinskoj postaji, a zajedno s BLA u jednoj od najodvažnijih otmica zauzeo je zrakoplov Delta Airlinesa

Komentari 4

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
20:37 27.09.2011.

- ti bokca, ..........al\' se ovaj dugo sunčao

VL
TV
tvrtko
21:41 27.09.2011.

moraš biti pijan pa ovako što napisati!

VL
OB
-obrisani-
20:37 27.09.2011.

Pazi ovo:...\"uhvaćen je nakon istrage koja se kroz više od četiri stoljeća provodila u četiri države na tri kontinenta.\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni manje ni vise istraga je vodjena u cetiri drzave i tri koninenta a trajala je ...cetiri stoljeca ili jednostavnije receno cetiristotine godina.Nes ti novina i novinara!

VL
DO
DonQuijote
22:16 27.09.2011.

Novinari su nam sve pametniji. Ovaj tekst upravo odiše inteligencijom i stručnošću. Pred autoricom je velika karijera

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.