Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov novinar ekskluzivno iz Teherana
Povratak na članak

Nakon 36 godina izolacije, Iranci žele postati nova ekonomska sila

Nakon ukidanja sankcija Teheran je postao prava poslovna destinacija. Grad je ispunjen stranim investitorima i menadžerima

Komentari 24

Avatar superhik74
superhik74
21:50 10.02.2016.

Pa Iranci i jesu ekonomska sila, razvili su se unatoc bjesomucnim sankcijama SAD-a s njihovim vazalima, koje su trajale od 1979 kada su zbacili diktatorsku marionetu Saha Rezu Pahlavija, sto se imperiju kaosa koji ga je postavio nakon MI-6 + CIA vojnog udara kojim su 1953 godine srusili demokratski izabranog premijera Mosaddegh-a nije svidjelo. Nista novo od strane tzv. "demokratskog zapada" koji ruse vlade sirom svijeta vec decenijama. Iran ima blistavu buducnost, odvezno im je 150 milijardi dolara ukradenih ("zamrznutih") u stranim bankama po diktatu imperija kaosa, I posto su ogromni izvoznici nafte I plina s jako dobro educiranom populacijom od skoro 80 miljuna za njih nema zime.

VL
DU
Deleted user
22:13 10.02.2016.

Jos samo da se nasi građevinari i ostale tvrtke sjete otic tamo mogli bi se vratit puni love

VL
ST
stomugromova
13:29 11.02.2016.

Iran je izbacio USD u trgovanju naftom.Umjesto njega €uro dolazi u obzir .

VL
ST
Startrack
06:59 11.02.2016.

Evo poslusajte ovoga "superhika" sa azilja na zapadu. Ispisite se sa Zapada i u savez sa ekonomskom super silom Iranom, Rusijom i takvima. Nema sumnje da ce to "Superhik" podrzat a istovremeno ce on sam ostat usred Amerike. Tako sigurnorno i za ovih sto sumu dali devet pluseva.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
21:52 10.02.2016.

Sva ta idila će trajati do prve bombe na podzemna nuklearna postrojenja...

VL
NE
Nepokolebljiv
00:12 11.02.2016.

Slave dizanje sankcija ali svi ukljucujuci i Iranci zaboravljaju Z A S T O je doslo do sankcija! Jer je Iran jedina "civilizirana" zemlja i ljudskoj povijesti koja je pogazila danu rijec o cuvanju suvereniteta stranog poslanika na svom tlu!u! Da nisu kao ljudozderi oskvrnuli americko diplomatsko sjediste, zarobili i drzali suznjima diplomatskim imuniteton zasticene diplomate i sluzbenike do sankcija nikada ne bi doslo! Takoder svi ali bas svi nasi domaci mrzitelji Amerike zaboravljaju da je americki Predsjednik dao ultimatum Sahu Rezu i rok od tjedan dana da abdicira i napusti zemlju! Bez Rezina odlaska Homeini nikada ne bi dosao! Znanje nije lose posjedovati ali vidim na ostalim komentarima: neznanje caruje!

VL
Avatar mason
mason
23:18 10.02.2016.

Najvise su navalili trgovci organima ,jer je Iran jedina drzava u svijetu u kome mozes legalno kupiti organ,samim time i najnehumanija i najneciviliziranija .Dovoljno je reci da ih je zbog necivilizacije kritizirao predsjednik Zimbabwea i Tanzanije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.