Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Program plus i 72
Povratak na članak

Nakić zaustavio Vargine akcije za liste čekanja i oboljele od tumora

Bivša vlas poručuje da je 150 tisuća pacijenata skinuto s liste čekanja, ministar zdravstva odgovara da se tim programom manipuliralo

Komentari 8

SN
snajper
23:43 13.02.2016.

nisi ni poceo bit ministar a vec si zavrsio svoj put ministriranja. neznam kako neko moze bit tako gl.. . i to izjavit.pa bolesnicima je to bila kakva takva nada s ti je ubi. cak i tvpji stranacki kolege mislesle da neces dugo. bolje tebe nego hasanbega. trazis vraga a netreba ti

VL
DL
dr Luigi
10:31 14.02.2016.

Nesposoban, bezideja,nema vizije, pa idemo ukinuti ono što se pokazalo dobrim za onkološke pacijente,gdje pronalaze takve likove,jedino što treba ukinuti je njega kao ministra.

VL
PR
provokatorica_
16:44 15.02.2016.

Peticija da se vrati Program 72 sata. https://secure.avaaz.org/en/petition/Ministar_zdravstva_Dario_Nikic_Vratite_Program_72_sata/share/?new

VL
MR
mrvica23
16:54 14.02.2016.

Program 72 sata je bio farsa. Najveci roblem su redovne liste čekanja kod kojih nema trijaže pa bolesnici s potencijalno malignom bolesti čekaju zajedno s hipohondrima na red za pregled. Kad se maligna bolest već dijagnosticira tada je put za uspostavljanje liječenja već razrađen i brz. Ovim programom su bolnice samo bildale prihod. Najbitnije bi bilo već kod sumnje na malignu bolest putem dnevnih bolnica omogućiti brzu dijagnozu što program 72 h nije omogućavao.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:05 14.02.2016.

Ovaj samo prica o novcu. Zdravlje nema cijenu.

VL
BA
barkod
11:04 14.02.2016.

Nažalost svakakvi likovi mogu biti ministri u HR vladi. Poslije pomalo i kontraveznog Varge mislio da će doći netko koji osim stručnih ima moralno etičke karakteristike ( barem teoretski ako ne baš u praksi ) , međutim ovaj ministar Nakić već nakon mjesec dana se odmah legitimirao. Lova, rezanje , ništa suvislo od Ministra da Zdravstvo postane racionalnije a u isto vrijeme efikasnije.Žalosno kako su Karamarko i Petrov nakon toliko navlačenja i pregovora napravili u nekim segmentima nekompetentan dio Vlade. Svi u tom društvu imaju velike ambicije puno od njih i bolesne koje svojim intelektualnim, stručnim i etičkim nivoima ne zadovljavaju da budu na mjestima na kojima se trenutno nalaze.

VL
KA
kažemja
06:32 14.02.2016.

Počele su reforme! Ovi će sve promijeniti i ono što treba i ono što ne treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.