Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakić o reorganizaciji zdravstva
Povratak na članak

'Bolnice će svakih mjesec dana podnositi financijska izvješća'

Inzistirat ćemo na tome da bolnice svakih mjesec dana podnose financijsko izvješće - koliko je potrošeno za zaposlene, koliko se izdvaja za antibiotike i lijekove općenito te posebno za skupe lijekove, a posebno će se voditi računa i o godišnjim odmorima, najavio je ministar

Komentari 9

MA
Marko1337
23:12 02.05.2016.

Bolnice treba privatizirati. Bez konkurencije nema napretka, discipline ni elana. vidi se kako privatne klinike dobro posluju. sa znatno manje kadra obavljaju znatno više složenih zdrastvenih usluga. A javno zdrastvo proždire milijarde i nikada neće biti učinkovito.

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
22:06 02.05.2016.

tako mi zastavice ....pa njih baš briga kolko love tamane....oni ne prilažu niti mjesečne izvještaje?....pa tko o ovoj državi do sada uopće brinuo o tako normalnim stvarima....pa u svakoj bolnici postoje mnogi ekonomisti i slični birokrati!!!!!....ovo je toliko imbe.cilno da bi svakog tko je "radio" za državu ili državnu firmu, trajno udaljiti sa ikakv0g proračunskog novca + oduzimanje penzije.....pa lopovi nastaju iz mogućnosti, a mi im dali mogućnost da ne rade ništa i da o ničem ne brinu....glavno je da se uhljebi, pa kolko traje? da li je to jedina strategija mnogih tko dobiva plaću a za baš ništa?....bem ti....političare moramo zabraniti referendumom!....mnogi debosi bi poumirali od gladi umjesto da se šepire po tv

VL
Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
22:11 02.05.2016.

glavno je da su "stranke" sređivale državu....pa su tako još uvijek aktualne DEM u prekršajima a svi o ustavnom sudu zbore i sve neki stručnjaci prava....a zapravo zgrada u kojoj se štampaju "diplome" totalnih neznalica i krelaca "časnih" roditelja....sve suu sređivali, ali sredili nisu ništa do novog zaduženja !

VL
HE
Herbert
07:39 03.05.2016.

Bolnice dobivaju novac samo od HZZO-a, i nešto malo od participacija. Sve financijsko poslovanje bolnica s HZZO-om je informatizirano i može se pratiti iz sekunde u sekundu. Participacije idu dnevno preko FINA-e, dakle isto elektronski. Molim vas, može li to netko javiti ministru?

VL
DO
doktorica
07:05 03.05.2016.

izbacite nezdravstvene suvišne uhljebe,javna nabava mora biti transparentna,itd.

VL
YN
yes_no
13:21 03.05.2016.

Ma nije moguće da treba pratiti financije bolnica. Prosto sam oduševljen ovom dosjetkom dotičnog ministra. Kako to prijašnjem nije palo na pamet, da mi je znati ?? A da raspišete javni natječaj i postavite svakoj bolnici profesionalnog menadžera koji dolazi izvan sustava ? I to vam nije palo na pamet, naravno.

VL
4M
4mazge
22:08 02.05.2016.

ovaj tip je i ranije znao nakrcati duga!....tk je uopće i pomislio da će ga znati i riješiti?

VL
KN
knezevic3d
22:14 02.05.2016.

e moj nakicu dok si bio ravnatelj u zadru bolnici kome si ti izvjesca iznosio najvise si duga napravio

VL
MA
Machak
22:14 02.05.2016.

Pa on je stručnjak za pravljenje dugova - pogledajte samo u kakvoj je situaciji ostavio Zadarsku bolnicu...stvarno imamo stručnu vladu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.