Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najveći industrijski sajmovi na Zagrebačkom velesajmu 9. – 12. 4. 2024.

industrijski sajam
Foto: ZV
1/6
08.04.2024.
u 10:03

Okupljanje najeminentnijih izlagača iz sektora alatnih strojeva i najznačajnijih predstavnika iz djelatnosti zavarivanja, njih više od 340, iz Hrvatske i 28 zemalja svijeta

Zagrebački velesajam je od 9. do 12. travnja 2024. domaćin najvećih industrijskih sajmova u proteklih deset godina. Potvrđuju to i brojke od 11.000 četvornih metara izložbene površine uz više od 340 izlagača iz Hrvatske i 28 zemalja svijeta. Riječ je o gospodarstvenicima i profesionalcima, najeminentnijim izlagačima iz sektora alatnih strojeva i najznačajnijim predstavnicima iz djelatnosti zavarivanja.

Sajmovi se održavaju u znaku jubileja – 30. međunarodnog sajma zavarivanja i antikorozivne zaštite ZAVARIVANJE. Međunarodni sajam alatnih strojeva i alata - BIAM imat će svoje 27. izdanje. Kontinuitet održavanja ovih specijaliziranih sajmova zasigurno je dao važan doprinos u kreiranju gospodarskog okvira i pridonio razvoju ove specijalizirane grane.

Foto: ZV

U četiri paviljona, tijekom četiri dana održavanja sajmova, predstavit će se najnovija dostignuća u svijetu industrije, razmjenjivati iskustva i informacije.

Posebnost ovogodišnjeg izdanja sajmova je Industrijski inkubator. Organiziran je po prvi put s ciljem stvaranja jedinstvenog mjesta na kojem će se prezentirati nove tehnologije, predstavljati poslovni subjekti i zanimanja, povezivati dionici, održavati B2B poslovni susreti te posebice promovirati fakulteti i srednje škole koji obrazuju za ovu vrstu zanimanja.

Sajmove prati bogat stručno popratni program. Izdvajamo aktivnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u promociji „Mjera aktivne politike zapošljavanja 2024. s naglaskom na zelena – digitalna radna mjesta i zapošljavanje ranjivih skupina nezaposlenih osoba te programa vaučera za obrazovanje“.

Za vrijeme trajanja sajmova, među ostalim, održati će se i 26. Međunarodno savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu „Kormat 2024.“, predavanje „Jačanje aditivne proizvodnje i privlačenje investicija na EU razini – Projekt optimization of production using 3D printing techniques“ te prezentacija „Brzi razvoj prototipa uz korištenje 3D tehnologije – primjeri dobre prakse“.

Ulaznice se mogu nabaviti online već danas.

Pokrovitelj sajma BIAM je Lorsel Group a ZAVARIVANJA Elektroda Zagreb.

Foto:

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije